Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Brawlhalla

Brawlhalla kommer til telefonerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som I sikkert har fået med, afholdt Ubisoft i går aftes deres egen udsendelse Ubisoft Forward, hvor vi som ventet blev introduceret for en masse nyheder om selskabets kommende spillanceringer. Og selvom eventet da primært var dedikeret til de store spil, så var der også gjort plads til en mindre nyhed - både i bogstavelig og overført betydning.

I går offentliggjorde Ubisoft nemlig, at det populære gratis kampspil Brawlhalla, der indtil videre kun har været tilgængeligt på konsoller, nu også snart lander på iOS og Android. Den præcise dato lyder på den 6. august. Desuden kommer mobilversionen til at understøtte crossplay, og derudover vil vi tilsyneladende få mulighed for at tilpasse styringen i spillet på relativt detaljeret vis.

I kan se traileren, der annoncerede det hele, lige herunder.

HQ

Relaterede tekster

1
Brawlhalla kommer til telefonerne

Brawlhalla kommer til telefonerne

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

Som I sikkert har fået med, afholdt Ubisoft i går aftes deres egen udsendelse Ubisoft Forward, hvor vi som ventet blev introduceret for en masse nyheder om selskabets...

1
Rayman ankommer til Brawlhalla

Rayman ankommer til Brawlhalla

NYHED. Skrevet af Søren Svanhof

Det efterhånden ret populære kampspil Brawlhalla får tilføjet en ny karakter til november, først og fremmest i anledning af at Ubisoft opkøbte Blue Mammoth Games tilbage...Indlæser mere indhold