Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Brothers: A Tale of Two Sons

Brothers director teaser annoncering på Game Awards

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Josef Fares er manden bag det rigtigt gode eventyr Brothers: A Tale of Two Sons (Læs vores anmeldelse på dette link hvis du intet kender til spillet).

Fares har tidligere i et interview med Gamereactor udtrykt planer om at lave sit eget spilstudie, og nu har han på Twitter skrevet følgende: "Make sure to watch The Game Awards on friday ;) https://thegameawards.com".

Det kan man da kalde en teaser. Fares er næppe ude på at reklamere for showet uden at dukke op, og han er ikke en fan af efterfølgere, så måske der er noget stort i vente.

Vi forventer at vide mere i løbet af det næste døgns tid, og er selvfølgelig parat med nyhederne på Gamereactor, så snart de dukker op.

HQ

Relaterede tekster

4
Summer of Arcade-spillene

Summer of Arcade-spillene

NYHED. Skrevet af Lee West

Microsofts sædvanlige sommerkavalkade skydes af lige om lidt på Xbox 360. Der bydes på grønne skildpadder, action-helte, eventyr og galskab. Det sker med Brothers: A...Indlæser mere indhold