Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Gears of War

Skrevet af: Yamas   2007-08-06

Grafik: 10
Lyd: 9
Gameplay: 9
Holdbarhed: 8

Overall: 9

Grafik:
Grafikken i Gears of War, er klart noget at det bedste ( hvis ikke DET bedste ) der er set på en konsol/pc. Der er kælet for detaljerne, lyskilderne er enormt flotte, blodet splatter og skudhullerne syder af troværdighed. Det er ikke særlig tit man ser et hold der har arbejdet så meget og vellykket på den grafiske del af et spil. Synes dog at face-animationen kunne være gjort bedre.

Lyd: Lyden er god i dette spil. Våbnende lyder som de skal, det samme gør mennerskerne/fjendernes stemmer. Lyden i "Underground" er bare for sej xD.

Gameplay: Endelig et shooting spil med ordenlig styrring! Styrringen er god, og alle de noødvendige knapper ligger lige til hånden. Dejligt at der er gjort noget ud af styrringen, og at de ikke bare har sprunget hen over det som et minor kapitel i spiloplevelsen.

Holdbarhed: Generalt så er spillet FOR kort, især hvis man ikke har Xbox-Live. Multiplayer mulighederne er meget begrænsede off-line. Ved godt man kan gå igennem spillet igen..co-op xD Men det bliver kedeligt efter man har spillet de samme baner igen og igen.

Brugeranmeldelser31
Samlet karakter: 9.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10