Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Burnout 3: Takedown

Skrevet af: Recam   2007-08-13

Burnout 3: Takedown, er det tredje Burnout spil i serien. Det giver jo sig selv med 3 tallet i titlen. Nå men altså, Burnout 3 er helt enkelt et racer der forstår sig på fart. Det er langt fra realistisk, sådan som bilerne bliver revet rundt i luften, og den høje fart de kan nå. Nogle af dem kan rendt faktisk nå helt op på 300 MPH!! Og det er efter min mening ret hurtigt, for biler af den slags. Nu er jeg ikke lige frem den største bil fanatiker, og bryder mig ikke så meget om bil spil, ud over Need for Speed serien, og Burnout. For det var sådan at første gang jeg prøvede Burnout 3, var jeg solgt. Det kom som en knytnæve i mig, og det vil det gøre på alle, om de er racer fan eller ej.

Snakker vi grafik, er Burnout 3 helt formedabeldt. Tænker man over at det er et Playstation 2 spil, og at det er ved at være ret gammelt, så tror man ikke sine egne øjne. Grafikken er fuldt ud gennemført. Der er så mange detaljer, og så mange lækre efekter. Og når det er at det ser så godt ud lever man sig også mere ind i det. Der er faktisk ikke så meget mere at sige om grafikken end at den er fabelagtig.

Lyden er igen, som grafikken, rigtig god. Både motor, eksplotions og stemme lyde er rigtig gode. På den lydmæssige side har de også virklig formået at gøre noget ekstra. Har man sat sine store eksplosive højtalere, og subwoferen op derhjemme, kan man virkelig høre de store eksplotioner, når ens bil hamre med 300 mph, ind i en modkørene billist.

Ser man på gameplay er Burnout 3 igen oppe og ringe. Spillet er nemt at gå igang med og man lære hurtigt hvad knapper man skal bruge. Her er Burnout igen godt fremme med et godt og nemt gameplay.

Holdbarhedden er også i top. Man kan hænge mange timer forand skærmen slev, eller med en ven, i multiplayer. Burnout 3 er et rigtig godt bud på en god gang racing, iser for dem der kan lide at det er urealistisk, og at der virkelig er fart på. Det eneste er trækker lidt ned, er at det kan ret så ireterene når man når til en bane, der er fyldt med trafik, og man bare ikke må komme sidts i mål i hver rundte, end til man når tredje pladsen.

.................................................................................................

Grafik 9/10 Lyd 9/10 Gameplay 8/10

Holdbarhed 8/10

+ God grafik, fede biler, stærk fart.

- Det er rigtig nemt at køre galt.

Et driving spil fyldt med fart

Link til Burnout 3: Takedown.

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10