Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Guild Wars

Jeg synes Guild Wars er et super godt spil, og når man ikke skal betale for at spille om måneden, er det et perfekt spil for folk som uddanner sig, og ikke har tid til at smide sine penge ud af vinduet, som jeg synes klart er en fordel, som giver gode point.

Selve historien (I alle 3 spil) er fin og holder nogenlunde, men det skuffer mig lidt, at de ikke bare kan gøre lidt ved grafikken (omgivelsesmessigt). Men det gode gameplay er stadig fint, ud over de små fejl her og der, og den store fejl er nok at det kan gennemføres, hvilket ikke burde være muligt.

PvP messigt er det et super fint spil. Det er rigemlig godt gennemtænkt, og sjovt. Især GvG. Det er også godt lavet at man kan købe guild halls og alt det andet tilbehør. Faction systemet er også lavet udemærket. Det er også genialt at man kan have 2 professions. f.eks Ranger/warrior, of det er super smart med alle de forskællige skill/komboer man kan lave på den måde, som ingen andre spil har formået at finde på før.

et til minus er nok at der ikke er så mange forskællige items (våben, armors, mm.) og at der heller ikke er så mange skills. de bliver nemlig hurtigt unlocked.

Alt i alt et super godt spil, måske bare ikke grafikmessigt, men godt. Giver sku et 8 tal!

Samlet karakter: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10