Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Motorstorm

Motorstorm var et af de aller første spil, der blev udgivet på PS3, det var med til at fremme salget på udgivelsen, og det var det PS3 spil, som havde tiltrukket sig størst opmærksomhed, sammen med resistance fall of man, men hvor R FOM kun er sjovt de første par timer, så forbliver Motorstorm fantastisk underholdene.

Spillet har faktisk slet ingen historie, udover at du skal køre nogle løb, og at du køre ude i ørkenen, der er ikke så meget som en baggrunds historie, men det er heller ikke påkravet, nå gameplayet fungere så godt.

Grafikken er flot, køretøjerne er utroligt detaljeret, og omgivelserne er flotte, nå du køre for fulde gardiner. Desværre har spillet lidt det problem rent grafisk, at hvis du bremser hårdt op, så er spillet ikke så flot som nå du kører derudaf. Men det gør ikke så meget da du ofte kun skal fokusere på at køre, og du har faktisk aldrig rigtig tid til at dæmpe farten. Men spillets grafik er generalt rigtig flot.

Lydene er faktisk også rigtig gode, motorne på køretøjerne er rigtig fede, at høre på, og selve soundtraket er tilpas hårdt, og de sange er faktisk til at nøne lidt med på, for du ender med at få nogen af dem på hjernen(det gjorde jeg ihvertfald). Nummerende er for det mest metal, eller techno, og det fungere godt.

Gameplayet er det nok bedste ved hele spillet, du skal bare fræsse derudaf, og det kunne måske godt lyde lidt ensformigt, og det er det også lidt, men fartfornemmelsen er der, og underholdningen er 100% i top, især på den bane der hedder Grizzly hvor du selv kan vælge det køre tøj, du vil køre, hvorimod at hver bane ellers er forudbestemt et køre tøj.

Holdbarheden er udmærket, spillet kan trække mange timer ud, ikke fordi spillet er særlig langt knap 6 timer, men du kommer til at spille de samme baner igennem mange gange, og der er mange forskellige ruter i, og hver rute er tilpasset et bestemt køre tøj, hvilket kræver at man tænker sig om, hvilken vej man tager, om du f.eks skal tage den svære men hurtige vej, eller den lange, og knap så svære vej. En lastbil skal f.eks nok vælge den letteste vej igennem, mens motor cyklerne godt kan tage den hårde men korte rute, på grund af at du lettere kan undvige med en motor cykel end med f.eks en lastbil.

Der er selvfølgelig også online med i spillet, men det er ikke den mest vellykkede del af spillet, da det kan tage rigtig lang tid at komme ind i et spil, men nå man så endelig kommer ind i et spil, så køre det ganske enkelt problem løst.

Alt i alt er Motorstorm en af de bedst langserings spil, til PS3. Sammen med Virtua Fighter 5, er Motorstorm et must have for alle PS3 ejere, efter min mening.

Brugeranmeldelser10
Samlet karakter: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10