Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Bioshock

Har fået smidt discen i og er begyndt at spille det.
Efter 1 time eller 2 begynde jeg så småt at spørge mig selv om jeg nu også gjorde det rigtige ved at købe dette spil.
Men nej tænkte jeg, nu vil jeg fandme lige komme igang med dette spil og det var nok det bedste jeg kunne gøre for dette spil er da med et ord "Utroligt",
Det er simpelthen så godt på så mange måder, de mange neon lys og farver giver så meget stemning og liv til spillet at det er helt utroligt.
Stemmning og stemmeskuespillet er genialt man har det virkeligt som om man går i en by under vandet og at lortet er ved at bryde sammen.
De mange splicer man møder i spillet er meget troværdige, de rablende gale og utrolig dumme at høre på med alt det lort de lukker ud og med det mere jeg at de snakker konstant og bander hele tiden hvilket jeg synets giver så meget liv til dem, hvilket man sjælent ser i et fps.
historie er lidt langsom i starten og det kan godt være det ikke lige er som man tror i starten, men giv det en chance for det bliver bare bedre og bedre jo længere man kommer ind i spillet.
føelsen af at bruge Plasmids er geniale og sjove at bruge, og det samme med våbende som man kan opgradere vilket kan gøre at et våben skyder hurtigere eller skader mere og det virker rigtig godt.
Overall giver dette spil en oplevelse som man sjælent vil glemme og det er et spil der kommer til at give en et nyt indtryk på fps-genren som man ikke har set før.

Brugeranmeldelser28
Samlet karakter: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10