Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Bioshock

Skrevet af: Merach   2007-10-13

Man tager en masse vand, hælder ud over en by som består af mutant-agtige britter, og så derefter en karakter som skal ind i byen, og af underlige grunde dræber alle personer inkl. børn på vej hen til en mand som man kun kender via hans stemme. bare fordi han beder om det?

ville det logiske ikke være at bare skride derfra, evt den vej man kom ind? det ligner lidt den eneste udvej.

aaaanyways. spillet er ufatteligt flot grafisk, udover våbene som efter min mening virker lidt kedelige. idéen med forskelligt ammunition er dog ganske glimrende, dog mere til besvær. jeg ville hellere have flere forskellige våben, som så havde hver deres fordel (eksempelvis, nogle våben er god mod robotter osv, mens andre er bedre mod mennesker)

plasmids, som de "spells" man får hedder er fedt, og dem kan jeg primært lide at bruge, men desværre er de ikke helt så effektive som våben, mest fordi man har flere våben end plasmids - og våbene er mere effektive. plasmids er mere en slags "extra" ting, nogle af dem skal man så også bruge for at komme igennem nogle få områder. bl.a. skal man bruge fire plasmids til at smelte noget is som blokkere en vej. ganske godt påfund... men man tænker lidt.. "jeg kan få ild ud af hænderne.. hvorfor fanden går jeg så rundt med en skod pistol som knap nok kan ramme noget og bruger den primært? det er sådan det forgår..

når man dør i spillet, hvilket du med sikkerhed gør, med mindre du er sej (prøv lige at tæv den første Mr bubbles uden ret mange skud! uden at dø) - så bliver du "revived" i et kammer.. ligner lidt sådan et kammer man ligger i "dvale" i. anyways. man spawner der, der er ingen konsekvenser. man har fuldt liv.. det eneste negative er at man skal gå tilbage til der man døde, for at komme videre..

det gør spillet lidt kedeligt i længden, fordi der er ingen konsekvens for noget af det man gør. kun besværet ved at skulle gå tilbage.

selve historien syns jeg mangler lidt... gameplayet og grafikken er dog i top. men ikke umiddelbart noget jeg gider spille igennem - eller i det hele taget spille igen.

Jeg giver dette spil 7 - pga lyden og grafikken. historien og gameplayer mangler en lille smule syns jeg selv.

du er selvfølgelig velkommen til at have din egen mening. men rent gameplaymæssigt fik jeg mere ud af at spille half-life 2 ... (og det var egentligt bare nyt grafik og andre baner, i forhold til 1'eren)

Brugeranmeldelser28
Samlet karakter: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10