Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Motorstorm

Skrevet af: Merach   2007-10-13

Motorstorm...

lyder umddelbart som at stå hos en mekaniker i stormvejr.. men nej. det er mere en slags .. "paris - dakar - paris" eller omvendt?

anyways, man kører igennem nogle ødemarker som vidstnok er en eller anden "valley" i usa, og man har så en 6-7 forskellige køretøjer til det.
rally bil, lastbil, racing truck, motorcykel, buggy, 4hjulet crosser, og det er vidst det..

der er en god håndfuld baner, et par af dem er så desværre bare den samme bane baglæns. ikke at der er noget galt i det... men.. dovene udviklere?!

grafikken i spillet er fantastisk, bl.a. detaljerne på køretøjet, især bilerne, mudderet som sætter sig fast på imens man racer igennem det og senere tørrer, og så selvfølgelig det almindelige uundgåelige støv som selvfølgelig er overalt på de sandede veje.

Desværre et spillet ret ensformigt, i singleplayerdelen skal man køre igennem alle banerne, i forskellige køretøjer, og du skal være i top 3 for at gå videre til næste bane. og når man har kørt den samme bane igennem 5 gange med 5 forskellige køretøjer + de gange du måtte starte forfra fordi du kørte af helvede til og tabte, så bliver det desværre ret kedeligt.

Heldigvis er der en multiplayermode, som fungere online, og der er også en time attack mode, som inkludere "ghost" af din tidligere hurtigste omgang (det er så et addon man henter på PSN) - multiplayermode fungere nemt. det er nemt at sætte op og starte og join. Og det er også der man lægger mærke til for elendig man er, og hvor lidt et liv nogle mennesker har, som kommer 1 minut foran selvman man selv synes man kører perfekt uden fejl. Jahej?! :-o

En fed detalje er at spillet går over i slowmotion når man crasher og/eller sprænger i luften. :)

selve lyden som er i spillet er ret kedelig, det er jo de sædvanlige billyde, dythorn og "crash" sounds. heldigvis er der en masse fedt musik med i spillet. bl.a. primal scream og nirvana, og en fandens masse andre - kendte og nogle få ukendte bands. Alt i alt en ganske fornuftig lydside på spillet.

Spillet er især sjovt hvis man er fuld, og bruger motion sensor til at styre med - kan jeg erfare.

anyways. spillet for et 8 tal, pga fed grafik og god lydsige, god hastighed osv. men desværre mangler der lige lidt... en slags "Career mode" eller hva man siger, hvor man vinder penge og evt. reparere sin bil og opgradere den osv, det syns jeg selv kunne være sjovt. (gran turismo agtigt?) og en splitscreen ville have været prikken over i'et.

Brugeranmeldelser10
Samlet karakter: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10