Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Gears of War

Skrevet af: Math101   2007-10-16

Mørke, Über Vold, En Græshoppehorde kaldet Locust, og en Lancer med en Motorsavs bajonet. Ja det hele lyder sygt, men alligevel man kan stadig ikke lade være med at blive forundret over dette slags univers. Ja jeg taler om Gears Of War.

Det hele starter med, at man som den tidligere COG soldat Marcus Fenix bliver løsladt af ens gamle ven Dominic Santiago

Jeg kan huske første gang jeg satte disken i min 360'er, og jeg kan også huske hvilke høje forventninger jeg havde til dette spil, og jeg må sige at disse forventninger holdte og de overraskede mig faktisk også.

Men så går det hele i gang, og du bliver med det samme kastet ud i kamp mod de frygtelige Locust sammen med din gode ven Dominic. Så den første bane er en slags trænings/intro bane hvilket er godt nok, eftersom du selv kan bestemme om du vil springe det over eller træne først.

Historien kan man ikke lige frem kalde genial, for det er set før. Nemlig Aliens mod mennesker, men altså man tænker faktisk ikke synderligt meget over historien når man spiller så det er sådan set lige gyldigt.

Når det kommer til lyden, så må jeg sige at jeg tabte kæben da jeg spillede med surround på, og det hele føles meget mere "levende" når man sidder der i stolen i mørket og spiller med fuld 5.1 surround sound, det er lækkert!

Grafikken kan jeg beskrive med et ord: Røvlækker! For det er hvad den er røvlækker og det bliver bare endnu bedre hvis du slutter den til et HD tv (Jeg skal dog sige, at jeg spillede hele spillet igennem på et almindelig billedrørs fjernsyn) og dette er helt klart det flotteste spil jeg endnu har set.

Gameplay. Jeg må sige at dette spil har underholdt mig lige fra start til slut, og det hele takket være den formidable styring i spillet, som man aldrig bliver træt af. Så der er helt klart også bonus point til gameplayet.

Holdbarhed. Holdbarheden i dette spil er god, men den kunne dog godt have været bedre. Tror det er lige som med Halo 3, hvor vi har en kort singleplayer del men en helt fantastisk multiplayer del. Jeg tror at udviklerne har tænkt sådan her "Nå nu laver vi et spil som ingen andre spil. Men vi bliver dog nødt til at skære ned på Singleplayer delen, og så fokusere på Multiplayer i stedet for" men men, helt kort er spillet heller ikke, så jeg skal ikke stemple det for det. Når vi så kigger på multiplayer delen så er det jo helt anderledes, og de mange modes sikrer en stor sejr for de mange spillere, eftersom dette er perfekt og det hele fungerer upåklageligt og nemt. Så multiplayer delen trækker helt klart op der hvor Singleplayer svigter

Karakter:

Grafik 10/10
Lyd: 10/10
Historie: 7/10
Gameplay: 10/10
Holdbarhed: 9/10

Overall: 9/10

Brugeranmeldelser31
Samlet karakter: 9.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10