Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Dead Rising

Plussiden:
Genialt, innovativt design der giver dig frihed samtidigt med at spillet holder dig i stramme tøjler; Smuk grafik med massere af zombier på skærmen; fantastisk atmosfære; Stor holdbarhed i kraft af varierende endelser; Glimrende historie med masser af spændende karakterer; Lyden af smadrede zombie-kranier har aldrig lydt bedre.

Minussiden:
Frank kan være en anelse svær at have med at gøre somme tider; Sværhedsgrad der er lig at løbe direkte ind i en betonvæg; Redningsmissionerne; De overlevendes idiotiske AI.

Som kortfattet ovenover ser jeg Dead Rising som et af de mest innovative spil i flere år, der er i stand til at bryde grænser med hvad et spil kan og er. Graden af frihed man bliver givet som spiller kan sommetider være direkte overvældene, men bliver opvejet af den glimrende og vedkommende historie, der er som stjålet fra overskrifterne.

Grafik/ 9
Gameplay/ 7
Lyd/ 9
Holdbarhed/ 9

Brugeranmeldelser8
Samlet karakter: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10