Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Gears of War

Skrevet af: Riiser   2007-11-19

Jeg er ikke en stor fan af koen Halo. "Koen Halo?" Ja koen halo. En succes der bare er blevet vold malket til at der ikke er den mindste form for kalcium i det mere.
Nu hvor jeg har fået det ud af systemet så lad os tage fat i en ny frisk ko, eller snare en tyr, Gears of War. Når drengene er samlet tager man fat i nogle øl, nogle hotwings/pizza og finder den film hvor der er mest blod og indvolde i og helst gerne en pige med lidt for store bryster til hendes egen rygs gode. Gears of War er alt det samlet i et spil. Eksplosioner, blod og drenge røv med skægstuppe, rugby muskler og en attityde der kunne få Arnold Schwarzenegger til at ligne en lille skole pige og så har du vores fire mænd iklædt panser og våben der kunne let betegnes som en mini udgave af en antiluftskyts kanon / håndholdt tank... Og det er fedt.

Alle der har fulgt bare det mindste med i spil historien og/eller har stiftet bekendstskab med Gears of War kender f.eks. den klassiske motorsavs barionette. Jeg købte spillet fordi jeg blandt andet havde hørt om den. Det skulle senere vise sig at barionetten ville blive det sidste jeg fik i tankerne. Aldrig havde jeg troet at et spil hvor du skulle læne dig op ad en væg og skyde efter folk kunne være så hæsblæsende. Selvom du har lænt dig selv godt op imod en væg som dække banker din puls stadig som en sindsyg.

Jeg er så meget nørd at jeg gav mig til at læse hvad chefen for GOW projektet skrev i manuallen. Han skrev netop at de ønskede noget nerve pirrende men stadig i lige så højt tempo som deres gamle spil så som Unreal og Doom serierne. Og der er ikke rigtig andet at sige end "Mission acomplished".

Det er let at dø og svært at dræbe og alt er smukt smuk smukt. At være i stand til kun at kunne bære to forskellige hovedvåben og et sekundært skydevåben er dejligt tilfredsstillende da det i sig selv giver en en udfordring. Vil jeg strimle min modstander på afstand eller vil jeg komme tæt på og blæse ham i småstykker? Decissions decissions decissions.

Et stort ti tal bliver det dog ikke. For når man har brugt 2 timer på at skyde alt hvad der kunne være så flabet at bevæge sig til atomer virker de sidste timer ikke liiiige så fede igen...
Du får selvfølgelig stadig lov til at nyde de smukke skud dueller og synet af når din modstander pludselig ikke er i besiddelse af sin venstre del af ansigtet. Men ud over det er det meget det samme. Løb, find dækning, skyd, løb, skær, dækning, skyd osv. Men der er dog mange variationer igennem spillet der gør at denne lettere ensformede cirkel. Ting som at køre i mine vogne, nakke store modstandere og de intense kampe imod Berserkere.

98% af 100%

Et brag af et spil der rykker tænder ud for alle der kan lide vold og drenge hørm!

Brugeranmeldelser31
Samlet karakter: 9.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10