Dansk
BRUGERANMELDELSE

Burnout Paradise

Skrevet af: Riiser   2008-01-27

Hvis der er noget jeg hader så er det bilspil. Jamen er du sindsyg hvor jeg bare hader bilspil... Ej men det er jo helt vildt hvor jeg bare HADER bilspil. Lad mig lægge det lidt ud for jer. Du får en bil, tøffer lidt rundt i den, får penge, køber en ny bil, vinder noget mere, får flere penge og køber så, ja du har gættet det, en ny fucking bil. Ikke nok med det, nej nej, så skal man sgu også køre ordentligt? Hvad fanden er det nu for noget pis? Jeg er en af de få på 18 år der endnu ikke har invisteret i et kørekort. Men det betyder ikke at jeg ikke kender forskel på at køre fint og køre dårligt. Lad os lave et lille eksperiment. Der kommer to spil ud på samme tid. De koster det samme, er til den samme konsol og du skal nu købe et af dem. Hvad køber du? Køber du "Mormor på fire hjul" eller "Død og ødelæggelse på fire hjul"? Jeg købte nummer to som oversat til engelsk betyder "Burnout: Paradise".

Glem alt om politi og folk der lige sniger en langemand ud af vinduet fordi du kører rådent. Her får du faktisk bonus for simpelthen af tonse igennem byen og ødelægge ting med køleren på din bil og der er endda dobbelt op på gevinsten hvis du lige tager en modstander bil i svinget. Grafikken er dejlig, soundtracked er delux og bilerne er gude smukke... Selvfølgelig lige ind til du kører dem ind i en væg med to tusind kilometer i timen. Men selv her er det ikke bare en masakre der tvinger dig til at holde dig for øjnene. Her får man faktisk glæden af at nyde og se hvordan bilen langsomt bliver halv størrelse og hvordan bilen ellers bare bliver kvast til ukendelighed i smuk smuk slowmotion.

Reglerne for Burnout er meget simple. Du køre rundt i freeroam, du finder forskellige løb i vejrydsene og så er det ellers op til dig hvad du har lyst til at vælge. Vil du køre almindelig kapløb? Vil du jages? Vil du skrotte biler? Eller vil du lave stunts? Paradise city er ikke bare et navn de kom op med fordi Miami eller Brønderslev allerede var taget for Paradise City er virkelig et paradis, specielt for syge adrenalin billister som dig, don't deny it. Der er flyvhop, genveje, ødelagte broer og utallige forhindringer du ellers kan krodse din modstanders bil op ad.

Et lille friskt bonus som er mere eller mindre gemt, ihvertfald for mig, er Showtime. Det er hvor du trykker R1 og L1 ind på samme tid, din bil laver et sødt lille højre-/venstresving og så er du ellers klar til at bare smadre på livet løs. Din bil flyver rundt i luften og du kan endda styre dens destruktions bane. Ikke nok med det men ved tryk på boost knappen kan du give den et lille puf fra jorden så den ellers bare kan fortsætte og ødelægge. Man får så mere boost for hver bil man smadre og busserne fordopler endda dine point. Så bliver det sgu ikke meget bedre!

Men et otte bliver det dog kun til. Men et stort otte. Jeg ved ikke om det bare er mig der er syg i hovedet men jeg savner lidt mennesker i paradise city. Bevares der er uttallige biler. Men det kunne nu være sjovt hvis der i det mindste bare sad én i bilen du kørte så du i slowmotion scenerne kunne se hvordan han bare bliver kastet ud af forruden. Derudover synes jeg det er lidt sørgeligt at du kun har seks målstreger. Det gør at den sidste kilomet bliver lidt ensformede henne ad i spillet. Til sidst er der slowmotion scenerne. De er noget så smukke til at starte med, men når du er i gang med et løb og du ellers bare skal afsted er det en smule irriterende at se hvordan din bil bliver smadret og folk overhaler dig og du desuden ikke har mulighed fra at slå fra slowmotion'en.

Første indtryk: Er du vimmersvej hvor går det hurtigt!
Efter to timer: Ahva?! Er der også turbo?!

88% ud af 100% DYT FORHELVEDE DYT!!!

Brugeranmeldelser12
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10