Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Halo 2

Skrevet af: COG   2008-01-29

Halo serien har altid tiltalt mig, dog har jeg ikke spillet Halo 1 igennem, så jeg følte ikke rigtigt at jeg fik fat i historien.

Grafikken er noget ringe i forhold til spil nu om dage, men jeg synes dog at den passer godt. Det hjalp da lidt at jeg har kunnet spille det i opløsningen 1920x1200. Men ellers spillet kører perfekt. Synes dog der kunne være sparet lidt på mellemsekvenserne, men det har nok også noget at gøre med at jeg ikke helt har fanget historien.

Lyden skaber en perfekt stemning, men der kunne nok være gjort mere ud af baggrunds lyde. Det er nok fordi det er et spil som bungie udelukkende har taget xbox versionen(fra år 2004) og lavet den om, til et pc spil. Så både lyd og grafik ligner hvad man så på den gamle xbox.

Gameplayet er nok det ved Halo 2 der har den største tiltrækning. Campaign delen bliver dog for mit vedkomne lidt ensformig, men dette har nok igen noget, at gøre med, at jeg ikke har spillet Halo 1. Men jeg spillede Halo 2 igennem 2 gange, ganske underholdene. Siden da har jeg brugt mange timer på den fantastiske online del. Gameplayet er helt i top da der er så mange forskellige måder at spille på, f.eks. Capture the flag, Slayer(deathmatch), king of the hill og mange flere!

Holdbarheden er super, men det hjælper lidt på det hvis man har spillet 1'eren igennem eller kender historien. Men grafikken, og lyden trækker det en del ned. Men det ender med en lidt lunken fornemmelse, så det må desværre blive en middelmådig karakter.

Grafik:6
Lyd:7
Gameplay:9
Holdbarhed:9

Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10