Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Ghost Recon: Advanced Warfighter

GRAW har længe være ventet, og det skuffer ikke i et hæsblæsende actionbrag af et spil.

Singleplayerdelen er fængende fra man sætter spillet i maskinen. I campaign skal man både have kontrol over sin egen mand, men også en gruppe som man har ansvaret for er vigtig at kunne give de rette ordre. Mange spil har før i tiden givet spilleren mulighed for at styre et helt hold, men styringen og AI'en har altid gjort det til et frustrende element i det givne spil. Men GRAW formår at gøre det til en dyd at få så mange af sine allierede igennem uden at dø, og det gør det alt andet lige lettere for en selv at gennemføre en bane.

Grafikken i GRAW er fremragende uden nedsættelser i hastigheden udervejs. Især ved eksplosioner og andre ødelæggende ting fremstår grafikken knivskarp´, og man får virkelig en følelse af selv at være til stede.
Lyden i spillet er mindst på lige så højt niveau som grafikken, og er med med til at give spilleren en unik oplevelse både i single delen, men også i onlinedelen.
Holdbarheden i GRAW er uovertruffen. Udover en fremragende singleplayerdel så er multiplayerdelen en fornøjelse. Gode banedesigns og en god lobby får onlineoplevelsen til at være helt unik.
At sidde med headsættet og lave strategier med sine holdkammerater er fantastisk, og ligesom i singleplayerdelen er vejen til bedre skills og mange kills ikke at storme frem. Derimod skal man sammen med sine holdkammerater snige sig frem, og når man først lærer banerne at kende er der uanede muligheder for at få ram på fjenden.

GRAW er det første spil der virkelig fremhæver xbox 360 muligheder. God grafik og en fremragende onlinedel. Så hvis man ejer en xbox 360 er GRAW et must.

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10