Dansk
BRUGERANMELDELSE

Burnout Paradise

Skrevet af: Nixen   2008-02-04

Jeg drøner ned af vejen med over 200 KM/T og kigger til højre. Der ser jeg en konkurent kører forbi mig endnu hurtugere, men det slår mig ikke ud. Jeg sætter lidt boost på og på under et sekund er jeg oppe på siden af ham! Jeg kan se hans desperate "look" for øjnene af ham mens jeg stille og roligt kører over mod og tilsidst rammer ham. Kameraret fokuserer på ham og det hele bliver i slowmotion. Han er færdig. Jeg kan nu kører stille og roligt i mål uden det store stress. Min værste konkurent er nemlig nede!

Ja, det lyder fedt! og det er det også. Der er ingen fart grænse, så du kan bare sæte lidt boost på og vente til at bilen begynder at ryste fordi det går så stærkt!
Der er en ny ting ved Burnout: Paradise i forhold til de sidste Burnout spil, nemlig at du nu køre konstant. Du kommer ikke ud i en dum menu efter hvert et ræs du har kørt, nej, du køre bare videre. Du har også noget der hedder et Licence. Det er noget du for tildelt i starten af spillet. Du starter med et Licence D og du skal derfra kører dig op til et licence Elite (Tror jeg nok det hedder) og hver gang du vinder et ræs for du, det de i spillet kalder "A mark on the lisence". Der skal et vidst antal "Marks" til før du for det opgraderet og det tager lang tid. Nu spørger du nok dig selv: "Hvad skal jeg bruge det der Licence til?" og det er et godt spørgsmål. Faktisk skal du ikke bruge det til noget .Det eneste du for ud af at få et Licence A er at du kan blære dig overfor dine venner og overfor dig selv. Licence systemet er godt tænkt, selvom man ikke skal bruge det til noget.

Der er 4 forskelige løbstyper. Der er: Road Rage, Race, Marked Man og Stunt Run.
Road Rage kender de fleste. Det gælder bare om at smadre så mage af dine modstandere som muligt.
Race gider jeg ikke forklare. Du skal bare fra et punkt til et andet.
Marked Man skal du også fra et punkt til et andet, men her gælder det ikke om at komme først. Her gælder om at komme fra udgangspunktet til målet i live. Du har 2 psykopater efter dig hvis eneste job er at smadre dig! Så pas på-!!-!!
Stunt Run skal du nå et vist antal point ved at Drifte, Spinne, Hoppe og meget andet.¨

Grafisk set har jeg aldrig set et flottere bilspil. Detalje-graden når du smadre din modstander er så høj at du ikke fatter det. Burnouts vare mærke har altid været at kan kunne "crashe" og i Burnout: Paradise er vært "Crash" unikt. Der er ingen "Crash" der er de sammen, og det understreger også hvor mange detaljer der er i dette Fantastiaske spil.!

Lyd mæssigt er der lige så mange perfekte sange som der er forfærdelige sange, men tilgængæld er lyden fra "Crashes" "Boosting" og alle andre ting så godt at det hele alligevel er foint nok.

Alt i Alt er Burnout: Paradise et rigtig godt spil som man må eje hvis man er arkade-ræs fan.
Du finder ikke et bedre bilspil på markedet PT!

Lyd: 8
Grafik: 9,5
Gameplay: 9
Holdbarhed: 8,5
Alt i Alt: 9,5

Brugeranmeldelser12
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10