Dansk
BRUGERANMELDELSE

Burnout Paradise

Tiden er kommet og Criterion Games svar på Burnout, er Paradise!

Plus
+ Bilulykker er et mesterværk.
+ Frihed i Paradise City
+ Crash Mode skiftet ud med Showtime
+ Fantastisk design af alting visuelt
+ Forbedret arcade fornæmmelse af Burnout

Minus
- Savnet af Crash Mode

Gameplay: 9
Grafik/Design: 10
Lyd: 9
Musik: 8
Holdbarhed: 10
Sværhedsgrad: Normal
............................................................................................

Paradise!
Det perfekte navn, til det perfekte spil. Ikke kun fordi byen, Paradise City, har ordet i sig, men fordi hele spillet er en form for paradis, hvor du kan gøre lige hvad du vil.

Du har adgang til alle events, allerede fra starten af og Criterion har så placeret et event på hver vejkryds - Så ja, du går bare hen til et lyssignal og går igang.

Race - Kør ræs fra et punkt til et andet punkt og bliv den første, for at vinde! Pas på idioten foran dig!
Burning Route - Kør fra et punkt til et andet og gør det hurtigst muligt, og du vil få din bil i en special udgave. Dvs. med farveændringer/performance.
Road Rage - Få alle de Takedowns du kan ved at smadre ind i dine rivaler. Go gammeldags Road Rage? Nej, denne gang har du friheden med dig i en ny og frisk udgave.
Marked Man - Kør fra et punkt til et andet og overlev, for du har nemlig et par sorte sedans efter dig. For dig der kunne li' Survival fra Driver serien.
Stunt Run - Vis hvad du kan. Lav fede stunts, som Drift, Jumps, Rolls, Spins osv. før tiden er udløbet. Lav flere af dem efter hinanden og du for Combo's

Showtime - Crash Mode? Nej, Showtime! Du finder det ikke ved et lyssignal, men overalt.
Du trykker bare på LB og RB (L1 og R1) mens du køre i Paradise og det er Showtime! Flyv og ram ind i alle dem du kan og bliv ved med det!

Du køre hele tiden, uden nogen menuer eller loading tider. Er du igang med et event og taber kan du ikke genstarte fra hvor du er. Du skal tilbage til lyssignalet men istedet for det tager du bare et der er tættere.
Bilulykkerne er en fed og smuk oplevelse som du kun finder i Burnout Paradise og Surround Sound er anbefaldet. Bilerne smadres ikke ligesom i andre spil. Antallet af polygoner på hver bil model (Inkl. Traffic) er så højt at du aldrig vil se den samme skade på bilen mere end én gang!

Forskelligheder
Der er 3 klasser. Stunt, Speed og Aggression. Nogen biler har mere styrke end andre og kan overleve visse ulykker, kommer an på hvor slemt det var. Du får et DriveAway hvis du overlevede uheldet og et Wrecked! hvis du ikke gjorde. Nogen biler er så stærke at de faktisk kan en smule Traffic Check ligesom i Revenge.

Musikken
Ja, nu er det sådan at Criterion vil have deres minder bragt i Paradise, kan jeg regne ud da de sagde i bl.a. deres PodCast at de vil tage al musik fra de tidligere spil ind i Paradise inkl. nogle aldrig-hørt-før Burnout 3 soundtracks.
Så, ja - Der er også musik fra Burnout 1.
Tilgengæld for vi Depeche Mode - Route 66 Remix.
Men så også Avril Lavigne - Girlfriend..


Den levende by
Nogen gange vil du bare ikke noget, men bare cruise rund i Paradise City. Det kaldes Freeburning, hvor du bare spadser rundt og samler på Billboards, Shortcuts, Perfect Park eller bare tjekker ud byens flotte forskellige kvartere, motorvejende eller den simulerede traffik samtidig med at du høre på ham der DJ Atomika gøgleren - Så kan Paradise ikke gøres mere levende.

Kort Sagt
Burnout Paradise skal prøves, uanset om du kan lide bilspil eller ej. Du vil 100% blive forelsket i enten bilerne eller bilulykkerne i Paradise!

Brugeranmeldelser12
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10