Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Bioshock

Skrevet af: Nic-Nic   2008-02-13

OMG!!!!!!! dette spil er bare så godt på alle måder, at det burde ikke være lovligt at eje en xbox360 uden at eje dette super geniale spil. jeg gad ikke rigtigt at spille det i begyndelsen, men nu er jeg kommet omkring til halv delen og jeg kan slet ikke stoppe, for jeg er så inponeret over at et spil kan være så godt. grafikken er 10/10 og historien 10/10 og lyden 10/10 bare alt. jeg har ikke set nogen Glitches endnu. men der er sikkert ingn. det er et must tiil alle xbox 360 ejere.

Din anmeldelse er for kort. Du skal skrive mere.Din anmeldelse er for kort. Du skal skrive mere.Din anmeldelse er for kort. Du skal skrive mere.Din anmeldelse er for kort. Du skal skrive mere.Din anmeldelse er for kort. Du skal skrive mere.Din anmeldelse er for kort. Du skal skrive mere.Din anmeldelse er for kort. Du skal skrive mere.Din anmeldelse er for kort. Du skal skrive mere.Din anmeldelse er for kort. Du skal skrive mere.

Brugeranmeldelser28
Samlet karakter: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10