Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Gears of War

Krakter:

Grafik: 10/10
Lyd: 10/10
Gameplay: 10/10
Multiplayer: 10/10
Historie: 9/10


Hele Historien som bliver fortalt lidt uden for spillet, starter med at historiens hovedperson Marcus fenix er blevet sat i fængsel, fordi han ikke adlød ordre fra sin øverst befalende, og istedet ville rede sin familie. Historien starter så fra, hvor man bliver sat ud af fængslet og bliver sendt i "marken".

Selve Historien handler om menneskets, sidste håb om at vinde krigen mod de såkaldte "Locust-horde", og du bliver sat på noget af en opgave.

Du starter med at skulle ud af fængslet i god behold, og det er nærmest trænings-banen. Dig og din eneste makker: Dominic Santiago, skal ud af fængslet så hurtigt som muligt, da Locust har stormet området, og den "menneskelige" -hær har brug for så mange rekrutter som muligt. Du er nu udvalgt til den enorme mission, at rede menneske-heden fra total udryddelse.

Grafikken i spillet er enormt god, og skal bare ses på et godt HD-tv. Epic har virkelig gjordt noget ud af det, og har virkelig gået i detaljerne. Jeg har endnu ikke set et spil som har så flot grafik, som Gears of war og derfor syntes jeg ikke jeg kan give det andet end 10.

Lyden i spillet er også enormt god, og gør at man lever sig så godt ind i spillet. Det anbefales dog at man har et suround-sound da det vil blive en meget bedre oplevelse af spillet. Hvis man ikke har, vil alt lyden komme ud i ét og man vil overhovedet ikke få samme oplevelse, (tro mig, har prøvet begge dele).

Gameplayet fungere rigtig godt, og for mig er det vigtigste at styringen fungere som det skal, og at det skal være nemt at komme til, og der har Gears imponeret mig. Jeg havde ingen problemer med at komme igang, og der jeg først var igang kørte jeg bare gennem spillet på fuld knald, og det er der spil oplevelsen bliver fed!

Jeg vil tro næsten alle der har xbox 360 har prøvet at spille online, og online i gears skal prøves. Der er fire spil modes, selvfølgelig nogle bedre end andre. De fire multiplayer modes er:

Warzone: I gears bliver man ikke bare dræbt hvis man bliver skudt, man bliver som det kaldes "Down'ed", det vil sige, du ligger og bløder til du ikke kan mere (altså til du dør). og det giver dine team mades en cance for at hjælpe dig op og stå igen, så du kan spille videre.

Eksicution: ligesom Warzone bare hvor du selv kan komme op og stå.

Assasination: hvor man har en teamleader hvorpå hvis han dør taber holdet. ellers er det, det samme som Warzone.

Annex: Hvor hvert hold skal holde nogle bestemte zoner, og gælder om at have dem under besidelse i længst tid. Dem der så får flest sekunder indsamlet vinder.

Man kan kun være 8 online spillere i gears, men det ødelægger ikke spillet på nogen måde. Online er der også en Co-op funktion hvor man kan gennemføre spillet med en af sine venner online, det gør også campagnen mere interesandt.

Alt i alt, har epic vist dem selv fra den stærke side, og lavet et rigtig godt produkt, som også har hvist sig at være et af de mest solgte spil til 360'eren indtil videre. Denne titel høre simpelthen hjemme i hver en spilsamling verden over. God fornøjelse!

Brugeranmeldelser31
Samlet karakter: 9.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10