Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Spectrobes

jeg starter hvor jeg skal ud på en rutine mission hvor jeg finder en gammel mand fra en anden galaxe, men det mest spændene jeg finder er et eller andet apperat lige bagefter kommer en sort tornado og lige pluselig er jeg på en kampplas hvor der om min side er to monster som følger alle mine ordre i kamp. den gamle mand vogner op i vores rumskib og fortæller mig om de såkalde spectrobes som er de eneste ting der kan slå de onde Krawl som haver den galaxe jeg bor i. gameplayet er sjovt i starten men efter man har spillet i et par timer bliver det frustrerene at finde forsiler og mineraler føles spændene i starten men det bliver som at skulle på toiletet irreterene.

grafik:6 Spectrobesne ser lidt ud som om de er tegnet i hånden men de dårlidt animerede baner trækker der ned til 6.

lyd:1 jeg gider dårlidt nok at høre den musik spillet har at tilbyde så jeg tog lyden fra spillet da jeg spillede det.

gameplay:5 mulighederne når man er i kamp er der mange af, men det fustrerene gameplay når man ikke kæmper er frygteligt.

holdbarhed:4 for at sige det ligeud må man lige se hvordan det ender, men man skal ikke spille det igen færdig punktåm.

plus: det er et sjovt gameplay i starten. flere muligheder i kamp.

minus: ensformit. at skulle finde forsiler og mineraler hele tiden. gameplayet. kampe hele tiden.

Samlet karakter: 3.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10