Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Street Fighter 6
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   BRUGERANMELDELSE

   Saints Row (2007)

   Tilbage i 2005, hvor Xbox 360 blev lanceret, så ventede fans på et godt sandkassespil til nutidens Xbox. Det kom så, i 2007, ved navn Saint Row. Saints Row kunne lige så godt hedde GTA San Stillwater, da Saints Row låner både overtøj og undertøj fra GTA-serien. Men det er også helt okay, så længe udviklerne holder udviklingen på et hæderligt og glimrende punkt.

   Før du starter Saints Row, så skal du kreere din gangster. Der er masser at vælge imellem, masser der kan ændres og redigeres på, såsom hårfarve, hudfarve, kropstørrelse, osv.

   Når din gangster så er født, kan du begynde, og allerede i starten er du tæt på at dø, af de bandekrige, der hærger den fiktive amerikanske by, Stillwater. Du bliver reddet af to gutter fra en bande ved navn 3`rd Street Saints, Troy og Julias, og som er klar til at rekruttere dig ind i familien Saints.

   Ikke lang tid efter din start i familien, så starter jeres kamp mod de andre bander: The Carnales, The WestsideRollerz og Vice Kings, for at opnå penge, magt og kontrol over gaderne i Stillwater. Disse missioner kan påtages fra diverse Saints medlemmer, som står med planerne for at inficere og nedbryde de andre bander. Før du overhovedet kan tage en mission, så skal du have respekt nok. Dette kan du se om du har oppe i det øverste højre hjørne, hvor også liv og udholdenhed kan ses.

   Respekt opnås på forskellige måder, lige fra det tøj du går med og til de aktiviteter, som kan tages rundt omkring. Disse aktiviteter kan være fra at bringe stoffer ud, mens du er skytte for dealeren, lave forsikringssvindel, negle biler eller stjæle ho`s fra andre banders alfonser. Disse aktiviteter bliver svære og svære for hver level du gennemfør, og der er 8 leveler i hver aktivitet.

   Udover at gøre disse gangster-ting, så må du også se ud som en gangster og ikke som lille Per på sin første skoledag. Du skal vise dine homies, andre borgere og politiet, at du er en hård negl, og det gør du ved at købe smykker, tøj, tatto`s fra diverse butikker. Våben, booze, dope og fast-food kan også købes. Våbnene rækker lige fra maskingeværer, haglgeværer, pistoler og bazookaer og er nemme at gemme og finde frem.

   Stillwater, eller den kunne også kaldes Liberty City, ligner meget hinanden; Masser af kriminalitet og størrelsen passer meget godt. Der er havne, masser af detaljerede bygninger, fabrikker, veje som er afspærret, broer og slumkvarterer. Med grafikken får man hele spillet til at blive en spændende oplevelse: Solen går ned, og lyset begynder at blive mørkt, eller når man kører på en bro og frem i horisonten står bygninger og kraner fra byggepladser, mens lys og andre vejreffekter spiller godt ind. Desuden er der forskellige personer, Saints specielt, med hver sin personlighed: Troy stiller spørgsmål, Dexter er mere forsigtig, Johnny vil helst myrde løs som en psykopat og Lin stikker folk en på skrinet, hvis folk går hende på nerverne.

   Livet i byen er realistisk. Mennesker går rundt på gaden og beklager sig, folk kører rundt i deres forskellige biler og dine homies hænger på hjørnet med en flaske booze i hånden, mens de ligner nogle, som har set "Boyz in the hood", et par gange for meget. Men ellers, så måtte der gerne have været FLERE indbyggere på gaderne, end der er i forvejen. Dog har Saints Row en kedelig skyde-funktion under biljagter: Man skal både styre bilen, holde øje på vejen, så man ikke kører ind i andre, sigte på bilen og skyde på bilen. Lad der være en lock-on funktion i toeren!

   Stemmeskuespillet og lyden er, som det skal være i et sandkassespil, eller gangster-spil, hvis du hellere vil have det sådan. Tonen er typisk amerikansk, som "Fuck you "eller "Bitch!" Stemmerne i mellemsekvenserne sætter hele nutidens gangster-miljø i vejret. Der er også en del musik at finde i de biler, du kan hugge eller når du kører i din brian-bil gennem byen.

   Saints Row er en fin sandkassetitel til 360`eren, og et godt fordrivelsesspil til den, som ikke kan vente på GTA IV eller Saints Row 2. Grafikken giver byen og mellemsekvenserne en livlig side, lyden/stemmeskuespillet giver grafikken mere liv og missionerne kan blive lidt tunge efter flere timers spil. Men alt i alt, så er Saints Row en titel, som du skal eje, hvis du kunne lide GTA-spillene.

   Samlet karakter: 7.3/10
   1
   2
   3
   4
   5
   6
   7
   8
   9
   10