Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Two Worlds

Skrevet af: Nic-V   2008-03-19

Jeg har fundet meget underholdning i The Elder Scrolls IV: Oblivion og har udgivet flere mods så da Two Worlds kom og anmeldere kaldte det et Oblivion wannabe spil tænkte jeg "Fedt nok det køber jeg da" selvom jeg vidste at det ikke ville være en ny form for Elder Scrolls spil. Lad mig starte med at sige at det har en dejlig og utrolig åben verden med en grafik der kan se mærkværdig ud enkelte gange men som ellers er ganske god. Spillet åbner uhyggeligt kedeligt men efter få minutter bliver det pludselig rigtig sjovt. Stemmeskuespillet er godt selvom man nogen gange kan blive irriteret over de nogle gange uendeligt lange samtaler. De quests man kan tage er godt gemmentænkt og fungere fint uden nogle problemer og en gang imellem kommer der da også et lille twist i handlingen. Kampsystemet er ikke særligt varieret da du bare bruger en knap til at angribe og en til at kaste magi så hvis man vil have mere kontrol over tingene skal man nok vente på at udvidelsen Two Worlds: The Temptation udkommer for det skulle inkludere muligheden for at blokere når man selv ønskede det.
Der er intet problem i level systemet det er faktisk ret så velfungerende. Du har nogle evner du kan fordele dine skill points ud på og nogle ting som styrke osv som man kan bruge nogle andre point på. Man kan lære nye skills for penge og det virker ganske glimrende ud over det ville være rart at få mere info om hvilket våben evnen kan bruges til før man køber (jeg købte for eksempel en evne til at snurre rundt og hugge i væsener men den virkede kun til 2 hånds sværd).
Nogle siger at spillet lager meget og det gør det da også hvis man ikke installerer patches. Derfor skal man ALDRIG spille spillet uden patches! Loade tiden fungerer i øvrigt godt og det tager kun få sekunder de enkelte gange hvor den skal loade hvilket er meget sjældent. Unlad at bruge heste for de er umulige at kontrollere især uden patches.

Og nu vil jeg gerne rose nogle ting jeg synes er fantastiske. For det første er der et problemfrit og smukt system der gør at man kan kæmpe med to våben på en gang. Derefter vil jeg gerne rose at alle byerne er åbne så der ikke skal loades for at gå ind i en by.

Du skal ikke købe dette spil bare fordi du kan lide Oblivion. Du skal købe det hvis du gerne vil underholdes enormt og ikke har noget imod hack 'n slash.

Samlet karakter: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10