Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Tekken 5

Et af ps2ens største spil serier er tekken serien, den har faktisk været så populær lige siden psone tiden, at den har været til alle sonys ps maskiner selv psp.

Grundlæggende er det et slå på tæven spil, uden nogen særlig historie eller retere der er slet ikke nogen historie, da de er så kedelige at høre en eller anden læse en karakter's baggrunds historie op.
Det er så også det eneste minus ved spillet, og er der noget federe end at få lov til at smadre en flok idioter på landsdækkende tv nej vel.


Grafisk er det nogen lunde stabilt, der kan godt komme lidt lag i form af slowdown men deruover er det super flot rent design mæssigt, er det ikke noget specielt men det er heller ikke iretterende.

Lyden er fuldstændig fabelagtig Andet er der ikke at sige rent lydmæssigt men stemmeskuespillet er også fint nok, bortset fra ham der læser baggrunds historierne op man for bare lyst til at sige hold nu kæft og lad mig komme ind i den fight, heldigvis er det muligt at springe over enhver samtale i spillet.

Gameplayet er smadere din modstander ellers bliver du selv smadret og det handler heller ikke om andet, dog har tekken serien det problem som alle andre fighting spil har du vil altid kunne slå en modstander ved bare at butten mashe helle tiden, men det ødelægger den tilfredsstilelse følese det er at smadre en.

Nu er der ingen holdbarhed ej det er gas der er som altid to player fight men ingen online del, dov syntes jeg at det er fint nok at der ikke er nogle online del eftersom at så ville spillet blive straffet hårdt vis den ikke sad lige i øjet, og de kræfter har en ps2 ikke. Tekken 5 er en solid spil oplevelse det er sjovt og udfordrende holdbarheden holder først op når du har lært alle karakteres angreb og det tar nok en del tid. Der er også blevet tilføjet et slags mini game hvor du spiller jin kazama min personlige ynlings karakter må i vide, hvor man løber rundt i et slags repratorium og slagter fjender i masse vis og det er kun sjovt i starten det bliver kedeligt i længden og her taler vi at du bliver træt af det efter ti min. Med andre ord Tekken 5 er et af ps2ens bedste spil det er ikke så langt men underholdnings værdien er ikke til at komme uden om, og er et glimmrende tidsfordriv mens vi venter på det kommende Tekken 6.

Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10