Dansk
BRUGERANMELDELSE

Burnout Paradise

Bedste bilspil til dato. Det er svært at skrive en kort anmeldelse af et spil man har brugt SÅ mange timer på, men måske netop det er kvaliteten ved spillet.

Paradise city er det flotteste og mest gennemførte bilspilscenarie nogensinde man føler sig ikke snydt efterhånden som man kører rundt i paradise og det langsomt går op for en at der ingen repetitioner er overhovedet. Alle bygninger, veje og omgivelser er unikke.

Spilfølelsen er helt sublim, og gameplayet er så action packed at det NÆSTEN er til at græde over. Her er måske et af spillets eneste kritikpunkter: F*** hvor det da går hurtigt. og kameravinklen er desværre en MY for lav, så man har en lidt for stor blind vinkel, skabt af bilens bagende, som synes at være ekstra meget i vejen hver gang det presser på. Og det gør det. Tit. Og efter at have set et ellers ufatteligt flot slowmotion-klip af sin bil der på realistisk (nærmest FOR realistisk) vis krøller sammen, 4 gange på et minut, bliver det ret frustrerende. Men det opildner til at gøre en indsats og gøre sig umage næste gang man kører løbet. Og man finder efterhånden ud af hvor farezonerne er rundt omkring.

Mange har klaget over at der ikke er nogen "genstart" funktion ved spillet, og brokker sig over at skulle køre hele vejen tilbage og starte forfra. Men i mine øjne er det måske en af spillets allerstørste kvaliteter. Kan man ikke klare mosten må man tage konsekvensen, og vil man tage det samme løb igen, må man krybe tilbage med halen mellem benene og starte forfra. Genialt at der er konsekvens - som ligeledes er med til at man får kigget sig lidt mere om i den imponerende by. - ellers tror jeg heller aldrig jeg havde fundet samtlige smashes., hop og billboards i paradise.

I sig selv har spillet allerede mere end opfyldt mine forventninger og krav til et godt bilspil, men det er da ikke nok for de kære udviklere. De har nu (for lidt tid siden) offentliggjort at der kommer en ny ø, nye biler og nye, spændende udfordringer at downloade snarligt. Så selvom man er 100% igennem skulle der stadig være nye ting på vej, og det er jo så genialt, at det næsten skulle have 11/10

Brugeranmeldelser12
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10