Dansk
BRUGERANMELDELSE

Final Fantasy VII

Final Fantasy VII er overaskende nok, som de andre i serien, et rollespil udviklet af verdens bedste spil producere; Det vi nu kalder for Square Enix.

Final Fantasy VII fortæller historien om eks-SOLDIER medlemmet Cloud, som nu er lejesoldat som vil tage ethvert job, vis blot betalingen er i orden.

Cloud bliver hyret af oprørsgruppen AVALANCHE som bekæmper det magt-havende kompani i Midgar by: Shinra Corporation.

Spillet starter med en mission, hvor Cloud og Barret skal samarbejde om at få Mako Reactor no.1 sprunget i luften.

Mako Reactor'ere suger planetens livskraft for at forsyne folket med energi. Hvis Mako Reactorerne for suget planeten tør vil planeten gå under.

Dertil kommer spillets skurk Sephiroth vis motiver ikke bliver afsløret her, da det jo ville være lidt af en spoiler.

Final Fantasy VII var Squares første project på 3D området. Da Playstation, Nintendo 64 og Sega Saturn kom på markedet blev alverdens spiludviklere tvunget til at udvikle sig fra 2D til 3D vis de da ellers overhovedet ville holde trit med de andre udviklere.

Castlevania, Megaman og Contra døde dengang. De lever endnu men de er for det meste dårlige. (STOP! Ikke noget med at skifte emne. Århh. Okay. Sorry!)

Final Fantasy serien udviklede sig også fra 2D til 3D og det kunne knap nok have gået bedre. Det er siden da blevet kendt som det bedste Final Fantasy spil til dato, og det siger en del.

Kampsystemet udspiller sig på samme måde som det gjorde før men nu i 3D. Man vælger sine kommandoer fra kommando-ruden. Noget nyt var Limit Break Systemet. Der var noget i FF6 men ikke ligeså dybt. Cloud har fra start Braver, en dødelig teknik der skader ca. 2x, 3x skade på fjenderne. Det bliver senere ved at dræbe fjender, eller udføre limit-breaks til mere avancerede og effektive limit-breaks indtil de når deres ultimate form. I Clouds tilfælde: Omnislash, hvor han med sit ubeskriveligt store sværd slice n' dicer fjenden med 15 højt-skadene sværdhug.

Limit Break har siden da været en del af Final Fantasy's gameplay. Ud over det er der ikke noget nyt på gameplay siden, men hvorfor erstatte noget der virker perfekt?

Soundtracket er også i FFVII produceret af Nobuo Uematsu, men er forholdsvist dårligt udført pga. dårlig lydkvalitet med undtagelse af visse melodier. De skyldes nok at Nobuo havde fået sænket sin løn. :Lol:

Spillet tager ca. 80 timer at gennemføre hvis man vil have alle sidequests med. Jeg har selv brugt 80 timer i hvert fald. Her er masser af valuta for pengene på disse 3 discs.

Hvis du har en PSX, PS2 eller en PS3 og er interesseret i RPG-genren kan jeg ikke anbefale dette spil varmt nok. Du skal spille det! Det er en ordre ellers kommer Judge Zargabaath efter dig!

Jeg giver spillet 10/10

+Fremragende historie, perfekt kampsystem, er sjovt i så forbandet mange timer.

-Var der nogen der sagde minus? Jeg må hellere tilkalde Square-kulten.

Samlet karakter: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10