Dansk
BRUGERANMELDELSE

God of War: Chains of Olympus

Kratos var i formidabel form på PS2, det gør han endnu bedre(garanteret) på PS3, men hvad med PSP, ja der er somreal ligeså god som på PS2.

Kratos er tilbage i hans nok korteste eventyr(desværre), men alt er ved det samme, også hans sex-minigame, så ja alt er vel tilbage, udover uryre meget magi, i stedet for man en hanske og et skjold, og selvfølgelig lidt magi.

Man for også lidt mere af hans baggrunds-historie, endnu mere guf for fans, men for dem der kan huske god of war 2 hvor han møder Atlas, som vil have hævn, for man nu alvide hvorfor. Det bliver skam ikke være at gameplayet er ligeså sublimt som altid, kameraet som man aldrig har kunne styre, virker igen lækkert.

Som etteren og toreren havde tilfældes, nemlig mange cutscenes, er der her få vigtige, men få og det vil sige mere action for dem der elsker blod, men alligevel fortæller spillet historien godt, men for dem der blev drevet af den episke historie er den som sagt godt velfortalt.

Kratos skal som i de forregåene spil løse gåder, og her er nok den fustretion, som de andre spil ikke har, på en af dem tror jeg jeg gik i pause og tog sidste checkpoint for at se om jeg havde overset noget, det gjorde jeg nok tre gange og så fandt jeg ud af det, fusterene.

Grafik: igen noget af det lækreste for øjnene at se, men det er jo en håndholdt så nogle gange er der et lille irreterene billede, men så er det jo ikke værere for det er trosalt det flotteste spil på den håndholdte "EVER" for man skal jo ikke glemme de håndholdte, kan kun blive et nogenlundeflot grafik på PS2, på PS2 ville det nok få en 8 så den må være højere her.
Helt igennem gudesmukt spil hele vejen.

Lyd: Igen er der den dejlige musik, men det er først en fantaskisk musikoplevelse med høre telefoner i ørene(understreg at jeg sagde fantaskisk) der er også et somselvvaneligt lækkert stemmeskuespil. og der er igen lækre lydeffecter med at når en slår på dig du perreer, kan man høre klingerene krydses.
Lyden er sublim med to høretelefoner i ørene.

Gameplay: Som skrevet højerere oppe i anmeldelsen, er kameraret ikke noget problem, som det plejer at være på PSP, dejligt kamera.
Styringen af Kratos foregår som i de fåregående spil med analog pinden, og hans roll med den anden, "UPS DEN ANDEN MANGLER SÅ MÅ DET BLIVE SVÆRT IKKE AT DØ" med de er så smarte med det gode kamera, og siger "NÅ R OG L KNAPPEN ER TILOVERS HVAD SKAL VI BRUGE DEM TIL", de har været så smarte at hvis man holder R og L inde, bruger styrepinden roller man genialt.
Men ellers er menuerne som de plejer at være start tasten er som jeg ynder at kalde den rollespils menuen, og select tasten pause, så menuerne er de samme.
Kampsystemet er også det samme firkant dræb, trekant flyv, rund grib og x hop, nåjagtig det samme.
Godt gameplay, men de laver det samme, ok næsten.

Holdbarhed: Som sagt er spillet yderst kort, det vare omkring 6 timer, og der er ingen multiplayer, så er det jo lidt for kort, der er ikke så meget at sige, odover det er 6 gode timer, men stadig for kort spilglæde.

Plus:
lækker grafik,
sublim lyd,
ligesom PS2 udgaverne,
lækker følelse når man draber nogen,
mange forskellige fjender.
Minus:
for kort,
ikke meget nyt i gameplayet.
fustrerene gåder

Grafik: 10
Lyd: 10-
Gameplay: 9-
Holdbarhed: 6+

Alt i alt: 9/10 eller 91%

Konklusion: dette er grunden til at købe en PSP.

Samlet karakter: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10