Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Lost Planet: Extreme Condition

Skrevet af: Riiser   2008-04-11

Jeg har hyret mig en ninja. Jojo den er god nok. Kalder ham Ninja-ninja (Ligesom ham fra Afro Samurai). Ninja-ninja har været på en top hemmelig mission inde hos capcom for at se hvad de mener gør et godt spil. Dette er top secrete så i stedet for at gøre det åbenlyst at jeg deler denne information med jer vil jeg gøre det igennem en spil anmeldels. Nemlig af Lost planet: Extweme Condition.

Du starter ud som capcoms nærmest obligatoriske pretty boy som har mistet et familie medlem. Nu til spørgsmålet til 1000 kroner. Mister hovedpersonen hukomelsen? JA DET GØR HAN! Kommer hovedpersonen i besidelse af noget enestående og måske direkte legendarisk? JA DET GØR HAN! Forelsker hovedpersonen og den kvindelige hovedperson sig i hinanden? DING DING DING YES SIR! Alt i Lost planet går direkte efter Capcoms cliche håndbog. Hopning på ti meters højde, ung dreng med pjusket hår, mech's. Alt er der bare. Alt hvad der egentlig mangler er at hovedpersonen var iklædt en blå dragt med en lille rød mekanisk hund der har en fjedder monteret på ryggen (Megaman, duh).

Nu hvor vi har snakket om den crappie historie så lads os hive brutalt fat i selve gameplayet og putte det i en headlock. De basiske bevægelser fungere okay godt. Sigt med musen, hop på space, Nik og Jay bevægelser på w,a,s,d og så andre ting og sager på e, ctrl og museknapper. Det er dog beklageligvis kun i starten. Man kommer på et tidspunkt ind i en maskine der kan lave sig selv om til en snescooter of skulle efter sigende også kunne hoppe i scooter tilstanden... Jeg har stadig ikke fundet knappen der gør det og jeg tør ikke bevæge mig ud på en farefuld fær på æ,ø,eller å efter dengang jeg spillede duke nukem på min fars computer og efter et uheldigt tryk på en af de knapper endte med at poppe en lille skærm frem med det syge porno. En anden ting er musens følsomhed. Inde i spillet kan man ikke ændre på følsomheden og jeg var derfor nød til at tage en af min mus'es hjælpemidler i brug der faktisk fordopler følsomheden for at det fungere den mindste smule normalt.

Gameplayet er nok det eneste der trækker det her spil op. Actionen er intens til tider og det kan være sjovt at bemande en maskine der egentlig er stor nok til at sænke slagskibe og ellers tage kampen op mod soldater. Men den er kun sjov i de første tre kvarter. Derefter bliver det rimelig monotont. Ens hook er det eneste der derefter giver spillet en smule gnist. Få ting har altid givet mig øget mundvand: Bryster, manga, blod og grappling hooks. Meget mærkeligt I know men hey. Denne lille hook gør spillet meget anderledes og interessant og jeg kan bruge den fra alt lige til at hejse mig ned af ting, hive mig op til ting og endda hvis du timer og trykker rigtigt kan du hægte dig fast på en mech og ellers bare tømme dit maskingevær ned i synet på den.

Lost planet føles meget som et børnespil. Du kan overleve AAALT for meget og jeg har meget lidt respekt til spil hvor den maksimale mængde ammunition du kan bærer er 999. Men i det mindste har Capcom prøvet noget nyt dog fyldt med alle deres gentagende og gamle fejl.

40% ud af 100% Spil det hvis du alligevel ikke gider og gå udenfor og have et liv.
Første indtryk: Surprise (Sarkasme)
Sidste indtryk: Mechs, babes and guns kan gå galt? Thanks a lot Capcom!

Samlet karakter: 6.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10