Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Gears of War

Jeg hæver min lancer og starter morter saven, på få sekunder, bliver en lucast, savet midt over så indvolde og andet flyder rundt på jorden.

Ja det lyder brutalt og det er det også, du spiller som marcus fenix. Du bliver reddet ud af et fængsel, hvor efter du skal sammen med den gruppe du er kommet med i, helt ned i lucastnes huler under jorden og lige en bombe, men før di når så langt er der mange ting der kommer i vejen, og det bliver helt sikkert ikke nemt. Historien er okay, hverken mere eller mindre.

Det hele forgår i 3 person, så det hænger godt sammen med det cover system. Hvor du både kan gå til siden, løbe hurtigt frem, og skifter over til en anden dækning, og det hele forgår så nemt, det tager 5 min at lære og der efter kan du stå og skyde alle, men du selv så i dækning uden den store risiko, for at blive skudt. Våbnene er en stor ting i spillet, og de er ganske gode, der er kun i par stykker, men der er stor forskel på dem. De fleste der har prøvet alt dette bliver bidt med det samme men. Men når man har spillet lidt er det, det samme der går igen, gennem helle spillet. På et tidspunkt skal du lige ud og køre bil, som faktisk er vildt kedeligt, men ellers er det, det samme, gå i dækning og skud til der ikke er flere fjerne. Og selve spillet er meget kort, men til gengæld er der en meget god sværheds grad. Heldig vis er der også online som er virkelig god og men flotte baner, og her er grafikken god, det forgår på små baner med 4 på vært hold, og går så ellers ud på at dræbe fjenden. Spillets co-op er virkelig god selv og du spillet split screen ser det stadig lige så godt ud og køre stadig normalt.

Grafikken i spillet, som også skulle være så flot er da også god, faktisk super god, men det bliver lidt ødelagt af, at alle dine omgivelser der er et stykke væk fra dig, er vildt grimme. Der er fx i starten på 3 arc hvor du står ved din bil i en skov det regner, og bilen og regnen ser mega godt ud men når du så kigger ud i skoven skulle man tro det var lavet til PS2. Og der er virkelig stor forskel på det punkt.

Lyden i spillet er til gengæld, virkelig virkelig god alt lyder som det skal, våben, stemme skuespillet, musikken. Alt er bare top, og mere er der ikke at sige.

Alt i alt et kort godt spil, men god online og med god mulighed for at spille co-up
Så lad os alle glæde os til der kommer en 2 ere


Plus: cover systemet, lyden, god co-up og online, til tider god grafik.

Minus: du skal lave det samme gennem helle spillet, den dårlige grafik, når di kigger langt væk.

Grafik: 9

Lyd: 10

Gameplay: 10

Holdbarhed: 7

Brugeranmeldelser31
Samlet karakter: 9.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10