Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Beyond Good & Evil

Solen står op i det fjerne, insekterne begynder at spille i græsset og folk står langsomt op, klar til en ny dag.

Ude midt på en lille ø, sidder Jade, en dygtig fotograf der arbejder som freelancer når hun kan komme af sted med det, og tager sig af forældreløse børn.
Men denne morgen er ikke som de andre, denne morgen vil ændre hendes liv for altid.

Sådan starter spillet Beyond Good & Evil.
Du bliver kastet lige ind i en invasion fra det ydre rum og overtager styringen af Jade. Her bliver du hurtigt introduceret i spillets enkle kampsystem, hvor du i starten kun har adgang til din daï-jo. Daï-jo'en er en stav som kan lades op til et kraftangreb eller bare bruges til normale angreb. Det handler om at være "knap-spammer" men som spillet skrider frem, får du adgang til alternative våben.

Allerede fra starten kan du ikke lade vær med at nyde grafikken, hvis du altså har en stærk pc. Polygonerne bliver let kastet rundt på hele skærmen, og den "tegneserie" inspirerede verden føles levende og meget virkelig. De bløde kurver og meget farverige væsner er også et syn du kun kan blive imponeret over at kigge på. Men første gang du kommer på åbent hav i din specielt byggede båd, kan du heller ikke andet end at blive imponeret over at se en så vel animeret vandoverflade, der genspejler alt og bevæger sig som vand nu engang gør.

Lyden er meget varieret, og alt fra strygere til franske "rap" beats bliver brugt, og det fungere uden beklageligheder. Dog fremkommer der i mit tilfælde enkelte skrattelyde når man skal tage billeder.
Men også når man skal snakke med indbyggerne i byen og de forældreløse børn man tager sig af, udspiller der sig gode dialoger, og stemme skuespillet er helt i top og der er implementeret mange humoristiske indfald.

Selve Gameplayet i spillet ligger på et utroligt højt og varierende niveau. det ene øjeblik løber du fra sikkerheds magten, det næste hopper du rundt i de fantastiske grotter, løser gåder og samler perler. Og kameraet er med hele vejen uden at det sætter sig fast, eller bliver irreterende.
Disse gameplay elementer er også utroligt godt udarbejdet og ikke siden TLOZ:-oOT har jeg følt mig så godt underholdt i denne specielle blanding af mange elementer. Kampsystemet udvikler sig også kraftigt gennem spillet og du får adgang til flere og flere specielle angreb og udstyr, der altsammen vil gøre din videre fremfærd lettere.

Historien om undertrykkelse af sandheden, og om hvordan Jade skal vise sandheden til folket, er storslået og nervepirrende. Konstant tager historien drejninger i alle mulige retninger og du sidder på stolekanten af spænding, lige til den sidste boss er nedlagt.

Gameplay: 9/10
Historie: 10/10
Graffik: 9/10
Lyd: 9/10

Hvis du er til opdagelser, gåder, platform, heftige kampe, gode dialoger og en super, super fængende historie, så er der ingen vej udenom Beyond Good & Evil.

Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10