Dansk
BRUGERANMELDELSE

Excite Truck

Excite Truck er simpelt og ligetil. Det handler om høj fart og vilde stunts. Spiltyper i Excite Truck er der Race, Challenge og Versus. Versus tilbyder muligheden for at spille mod en menneskelig modstander, men kun to kan spille samtidig. Onlinespil er ikke med men det gør ikke så meget til dette spil

Man styrer spillet ved at holde Wiimote'en sidelæns, så man har Wiimoten ved sin venstre tommelfinger, og "2"-knappen ved sin højre. "1"-knappen fungerer som bremse og "2"-knappen som speed. Styringen sker ved at man vipper Wiimote'en enten mod højre eller mod venstre, og er man i luften kan man vippe bilens snude op eller ned ved at vippe Wiimoten på samme måde. At vippe snuden opad har den effekt, at bilen flyver længere og højere, og vipper man den nedad, lander man hurtigere. Hvis man formår at lande med alle fire hjul på jorden på samme tid, får man en turbobonus.

Excite Race er spillets hoveddel og består af fire grupper af løb i stigende sværhedsgrad, hvor hver gruppe indeholder mellem fire og fem løb. For at vinde løbene skal man ikke nødvendigvis komme først i mål. Det afgørende for sejren er det antal stjerner, man samler. Man får dog den største stjerne-bonus ved at vinde, frem for at blive nummer to eller tre. Spillet indeholder ikke specielt meget udfordring efter mange timers underholdning. Man er ret hurtigt gennem "Normal"-sværhedsgraden, og med mindre man vil gå efter at vinde samtlige trofæer, biler o.s.v. kan man komme hele spillet igennem på ganske få timer men igen er det dejligt at se et godt bil spil til Nintendo, da ellers mange andre bil spil ikke har været de bedste igemnem Nintendo´s spillemaskiner.

Når først man har fået fornemmelsen for styringen, kører man stort set hele tiden med turbo på. Landskabet flyver forbi, mens man kæmper for at holde bilen på rette vej. Styringen er i store træk ganske god og præcis. Grafikken er simpel og er ellers meget pænt at se på. Kort sagt så handler det her spil om fart og spænding: Lydsiden er der ikke gjort noget ekstra ud af og heller ikke musikken. Men man kan selv lave sit musik ved at smide MP3 musik ind i en SD-kort og det er bare lækkert og gør spillet bedre.

Excite Truck er et udmærket spil. Men når man har spillet det færdigt så er der ikke meget mere at komme efter. Jeg spiller det ikke mere selvom jeg stadigvæk har spillet herhjemme.

Samlet karakter: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10