Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Gears of War

Historie...

For år tilbage samledes græshoppehorden sig under alle de større byer og iværksatte et overraskelsesangreb. De blev engang betragtet som fiktive uhyrer, men horden er skræmmende virkelig og stærkere, end nogen havde forestillet sig. På Emergence Day gik uanede masser tabt, og utallige flere mistede livet i dagene derpå. I stedet for at lade horden mæske sig i resterne af deres aggression, brugte mennesket kemiske våben og partikelstråler fra rummet til at neutralisere dem sammen med de byer, de havde kontrol over.
Med de fleste storbyer og militærinstallationer forvandlet til støv samlede de overlevende sig mennesker sig på Jacinto-Plateauet, hvis solide granitlag ikke uden videre kunne gennemtrænges. Da horden brød plateauets forsvarslinjer, trodsede Marcus Fenix sine ordrer for at redde sin far ved East Barricade Academy... han kom imidlertid for sent. Marcus blev efterfølgene fundet skyldig i pligtforsømmelse og dømt til 40 år i Jacintos højsikkerhedsfængsel.
Nu har horden løbet fængslet over ende.

Grafik...

grafikken er helt inponerene du finder ikke noget flottere grafik på xbox 360
nå man kigger på hovede personen og de andre ser de meget virkelige ud. når man kigger på omgivelserne i spillet er man lige ved at ryge ned fra sofaen/stolen. så imponerene er det ellers er det et flot og inponerne spil i grafikken

lyd..

lyden er helt fantastisk når du skyder med dit gæver lyder det meget realistisk granter der spænger i luften til skud der flyver om ørene på en er helt inponrene. stemme skuespillet er også ret godt lyden fra din kædesaw på enden af ens gæver er helt inponerne når man går hen og saver en af fjenerne over i to dele kan man høre knogler,involde,blod
sprøgte op på ens skærm det giver en god fornæmmelse i maven.

gameplay...

gameplayet er et 3 persons skyde spil
AL. fjenerne er ikke dumme de kan komme 2-3 stykker hen mod dig men de går også i dækning på vejen de kan gå bag om dig.
og så videre
du kan også give dine mænd odrer som fx.attack/ceasefire/regrup

hvis du er til Hardcore monster spil og knogler involde blod så er gears of war et helt sikkert køb.....

Brugeranmeldelser31
Samlet karakter: 9.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10