Dansk
BRUGERANMELDELSE

Motorstorm

Jeg fræser igennem mudderet, så det flyver op på skærmen. Jeg overhaler den nærmeste modstander, og formår lige at skubbe ham ind i klippe siden, og der ved selv undgå døden. Sidste sving inden målstregen. Vi er tre, der kæmper om top placeringerne. Øjene gør ondt. Jeg føler en umådelig trang til at blinke. Øjene lukkes, bare et lille sekund. Da jeg så åbner dem igen, kan jeg ikke nå at gøre noget. Stenen er lige foran mig, og jeg ramler lige ind i den. Jeg går fra anden til sjette pladsen, og ja det er underholdene at se min ATV eksplodere i små stykker, mens min kører blir slynget af H til. Men nogen gange ville man ønske at man bare kunne springe lortet over. Jeg lægger kontroleren fra mig og sætter mig til at lave noget andet, mens jeg surmurler lidt:P.

Det er den slags øjeblikke, der gør Motorstorm til en, til tider lettere frustrerende oplevelse, men for det meste kræver det ikke det store at få en top tre placering.
Motorstorm er et meget underholdene spil. ( Den første 1 1/2- 2 timer du spiller det)
Jeg ville nok ikke råde tilat gå ud og købe det, medmindre du er meget opsat på det( jeg skal jo ikk bestemme over jer:p) Men hvis du (som jeg) fik det i en pakke sammen med RFOM og nogle kontrolere, så er motorstorm den bedre af de to titler.

Grafik mæssigt er det egentlig meget godt, og du får da en fed fornemmelse af at fræse igennem muderet. Så den får 8/10

Gameplayet er meget basalt. Acellerer på R2 boost på X og brems å L2 er ved at være standard i bil spil.(til den platform ihvertfald) Så der er ikk noget der, selvom jeg gerne ville ha lidt brug af sixaxis. Derfor 8/10

Lyden er sådan set meget okay. Bilerne giver en god lyd, og soundtracket til spillet er ganske godt. så 8/10

Holdbarhed (Her blir det interesant) Holdbarheden er lav, da du kan blive meget frustreret over de der "du gik lige fem pladser ned fordi du ikke tog svinget perfekt" øjeblikke, og fordi spillet er meget ensformigt.
Derfor må jeg give 6/10

Alt i alt. Udemærket launch spil, der viser hvad en ps3 kan præstere, men jeg tror det kunne være blevet gjort bedre.

Brugeranmeldelser10
Samlet karakter: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10