Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Gears of War

Skrevet af: COG   2008-05-03

Gears of war anmeldelse til pc.

Emergenceday, dagen hvor Locust kom frem fra jordens indre, og startede krigen om vores planet.
Menneskeheden får etableret COG (Coalition of Ordered Goverments) for at samle alverdens styrker og bekæmpe den fælles trussel.
Du styrer Marcus phoenix, en rigtig hardcore badass, der er i fængsel for ordrenægtelse. Marcus bliver løsladt fra fængslet af sin kammersjuk Dominic santiago, pga. manglende assistance i krigen mod Locusts.
Marcus og Dominic bliver en del af delta styrken, der består af, Carmine og lederen af gruppen Kim.
De får til opgave at finde alpha styrken, og derefter bruge en bombe til at smadre locusts tunneler. Mere vil jeg ikke afsløre.

Gameplayet er nok det bedste jeg nogensinde har prøvet. Man kommer ingen vejende ved at storme frem og skyde vildt omkring sig. Man bliver nødt til at søge dækning bag ved f.eks. en lille mur, en stolpe eller hvad der nu lige er tæt på en, og derefter nakke fjenderne ved enten præcisionsskydning, eller prøve at ramme dem ved hjælp af blindfire(man stikker våbnet over muren og holder aftrækkeren i bund). Man kan også prøve at snige sig ind på dem og slå dem ned, rense ud i deres indvolde med en shotgun, eller lave en dejlig slice locust med sin benzinslugende motorsav.
Ja der er simpelt hen ikke noget bedre, end, at se en locust blive skåret i to dele, samtidig med at skærmen fyldes med blod! Eller når man tager en sniper, og laver et af de fedeste headshots i
historien. Det er ikke kun locust på menneske størrelse der skal nakkes, man bliver også stillet over for nogle hyggelige fætre på størrelse med et halvt lejlighedskompleks. Der er dømt action af højeste klasse.
Der er også god variation af områderne. Der er alt fra åbne gader og parker, til indelukkede huse og togvogne.

Grafikken er stadig noget af den bedste, kun overgået af crysis.
Detaljegraden på bygningerne og områderne er helt fantastisk. For ikke og tale om de fantastiske lys effekter, og vand refleksioner. Og på den måde figurerne bevæger sig på er yderst livagtigt, men deres ansigts udtryk er nærmest for livagtige, uhyggeligt. Blod effekterne er super lavet, især når man sprætter en locust op med sin motorsav.

Lyden er også en af GOW's stærke sider.
Stemmeskuespillet sidder lige i skabet, det kunne simpelt hen ikke være bedre.
Og de gryntende lyde fra locust passer fantastisk til stemningen.
Lyden ved våbnene er også super. Det lyder som der er rigtig tyngde i dem.

Gears of war er forholdsvis kort, det kan gennemføres på 5-7 timer. Men det er her online delen kommer ind. Der er 5 forskellige måder at spille det online på. Warzone(deathmatch), execution(deathmatch med genoplivning af sig selv), assassination (man skal nakke lederen af det modsatte hold), annex (Man skal erobre et område) og king of the hill (ja det siger vel sig selv).
Der er også et stort udvalg af forskellige baner. Man kan max spille 4 mod 4, men banerne er rimelig små, så der er gang i den hele tiden.
Det eneste problem er at meget få spiller online, så det er ikke altid det er til at finde nogen at spille med.
Men ellers en af de bedste online oplevelser!

+'er: Grafikken, stemmeskuespillet, designet, holdbarheden er god.
-'er: Lidt for kort, for få køretøjer, ikke mange at spille online med.

Grafik: 10
Gameplay: 10
Lyd: 9
Holdbarhed: 8

Brugeranmeldelser31
Samlet karakter: 9.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10