Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bullet Witch

Bullet Witch udkommer på Steam senere på måneden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bullet Witch udkom for lidt over et årti siden på Xbox 360, men nu kan PC-spillerne se frem til en PC-udgivelse. Spillet er et japansk singleplayer-skydespil, hvor man har prøvet at forene mørk japansk fantasy med en militærisk actionfyldt oplevelse.

I Bullet Witch indtager man rollen som Alicia Claus, en dæmonjager der kæmper for menneskets overlevelse. Udvikleren lover, at PC-udgivelsen har en langt højere opløsning end da det udkom på Xbox 360, samtidig med andre grafiske forbedringer og billedhastighed. Desuden vil udgivelsen også indeholde al DLC som er blevet udgivet til spillet.

Spillet udkommer den 28 april på Steam.

HQ
Bullet Witch

Relaterede tekster

3
Bullet WitchScore

Bullet Witch

ANMELDELSE. Skrevet af Martin B. Larsen

Glem tudseslim til heksebryggen. Alicia har fundet sin Gunrod frem til aktion: red jorden og Martin er draget med på eventyr...Indlæser mere indhold