Dansk
Gamereactor
nyheder
Bulletstorm

Bulletstorm Remaster-billeder dukker op på E3 USB-stik

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det ser ud til, at Xbox stadig har nogle overraskelser tilbage til os, selv efter deres E3 konference sluttede. På en USB-stik formet som en mini Xbox, der blevet givet ud til deres pressekonference, var der billeder af over 200 ID@Xbox titler. I blandt disse mange billeder, var der en mystisk mappe kaldet "Bulletstorm Remaster".....Og sørme om der inde i mappen ikke var en række billeder fra Bulletstorm, med hvad der ser ud til at være opdaterede teksturer og en visuel opgradering.

Det er ret konkret bevis på, at Bulletstorm på et eller andet tidspunkt vil få en remaster til Xbox One - og det er noget, vi ikke har noget imod. Spillet bød på masser af overdrevet morskab, da det blev udgivet, og det bliver forhåbentligt kun bedre, når det blive remastered. Så hold øje med Gamereactor for flere nyheder om den uundgåelige afsløring af Bulletstorm HD-udgave.

Bulletstorm
BulletstormBulletstormBulletstorm

Relaterede tekster

BulletstormScore

Bulletstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Sebastian har fået tatoveret "kill with skill" henover knoerne og herefter svunget pisken igennem det actionpakkede spil Bulletstorm. Læs hans bedømmelse af turen her.

Bulletstorm får remaster-udgave i 2017

Bulletstorm får remaster-udgave i 2017

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Bulletstorm udkom i 2011, og til dette års E3-messe fandt man et USB stik med opdatede billeder fra det der kunne ligne en efterfølger til spillet. Dette er dog ikke...Indlæser mere indhold