Dansk
Gamereactor
nyheder
Bulletstorm

Bulletstorm-fans hævner sig

Sensationalistisk forfatter føler vreden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på ugen skrev vi om hvordan den amerikanske nyhedskanal Fox News havde kørt en historie, hvor de kaldte Bulletstorm for det værste spil nogensinde.

Med til historien hørte diverse sensationalistiske og usaglige udtalelser fra diverse folk, blandt andet fra psykologen Carol Lieberman, der påstod, at spil fører til flere voldtægter.

Den slags finder Internettet sig selvfølgelig ikke i, og har derfor rettet sigtekornene mod Liebermans bog Bad Girls, og dens produktside i onlinebutikken Amazon. I sidste uge havde bogen seks anmeldelser og en brugerkarakter på fem stjerner. I skrivende stund har den 77 anmeldelser og en karakter på halvanden stjerne.

Brugeranmeldelserne beskriver blandt andet bogen som "Mein Kampf møder Playboy" og "hvad der svarer til en 400 sider lang Cosmo-artikel" fyldt med stereotyper og dårlige metoder. Avs.

Bulletstorm

Relaterede tekster

BulletstormScore

Bulletstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Sebastian har fået tatoveret "kill with skill" henover knoerne og herefter svunget pisken igennem det actionpakkede spil Bulletstorm. Læs hans bedømmelse af turen her.

Bulletstorm får remaster-udgave i 2017

Bulletstorm får remaster-udgave i 2017

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Bulletstorm udkom i 2011, og til dette års E3-messe fandt man et USB stik med opdatede billeder fra det der kunne ligne en efterfølger til spillet. Dette er dog ikke...Indlæser mere indhold