Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Destiny 2

Bungie afslører angiveligt ny Destiny 2-udvidelse i næste uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke helt til at sige hvor meget liv der er i Destiny 2 på daglig basis, men noget tyder på at Bungie har i sinde at introducere mere indhold til spillet, før de i sidste ende vender snuden imod et nyt, tredje kapitel i serien. Vi har længe set små hints omkring en ny isplanet, muligvis Jupiter-månen Europa, og det lader til at den udvidelse der introducerer denne måne nu afsløres.

Bungie har udgivet en enigmatisk bid af en trailer på Instagram, der viser en Guardian der går igennem en iset tundra, og med Jupiter i baggrunden også lader det til. Her fortæller de, at de kommer til at afsløre mere d. 9 juni.

"The next chapter of Destiny 2 is almost here. Tune in for the unveiling at 6pm CEST on June 9."

Ja, som der står er det kl. 18. Skal du se med?

Destiny 2

Relaterede tekster

7
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Forsaken er seriens bedste udvidelse siden The Taken King, men hvor meget siger det egentlig? Find svaret i vores anmeldelse.Indlæser mere indhold