Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Destiny 2

Bungie ekspanderer studiet og har planer om at lave ny IP

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bungie er lidt et sjovt sted de her dage. De har brudt med Activision, og håndterer nu udvikling og udgivelse helt selv, og samtidig har de investeret en masse tid og penge i at fastholde interessen i Destiny 2, og ikke afsløre Destiny 3, som mange ellers ville have forventet.

Men noget tyder på at de fortsat er ambitiøse omkring deres fremtid, for som IGN skriver er de i fuld gang med en stor ekspandering af studiet. Ikke bare snakker vi om en udvidelse af deres kontorområde, men mange, mange nye ansættelser.

Kontorudvidelsen vil tage dem fra 7800 kvardratmeter til næsten 20,000 kvardratmeter, og denne udvidelse er færdig inden efteråret 2022. Disse nye medarbejdere skal ikke bare "tell new stories in the Destiny Universe," de har også til formål at "create entirely new worlds in to-be-announced IPs."

Her kan det meget vel være at de refererer til deres nye IP, Matter, som vi fortsat venter på at høre mere om.

Destiny 2

Relaterede tekster

7
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Forsaken er seriens bedste udvidelse siden The Taken King, men hvor meget siger det egentlig? Find svaret i vores anmeldelse.Indlæser mere indhold