Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle
Destiny 2: Lightfall

Bungie er gået sammen med SteelSeries om en samling af Destiny 2: Lightfall hardware

Den seneste kollektion bringer en temamus, headset, musemåtte og analoge pinddæksler.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Destiny 2 har vist nogle virkelig usædvanlige og spændende crossovers i løbet af de sidste par måneder, herunder ved at bringe Guardians til Fall Guys: Ultimate Knockout, og ved at tilføje Fortnite og Assassin's Creed kosmetik i spillet. Med Lightfall-udvidelsen nu mindre end to uger væk, spekulerer mange af jer sandsynligvis på, om Season 20 (Season of Defiance) vil tilføje noget lignende.

Selvom det ikke virker sandsynligt i denne sæson, da Lightfall stadig er byens store snak, har Bungie slået sig sammen med SteelSeries og KontrolFreek for en række Destiny 2: Lightfall hardware, herunder en tema gaming mus, musemåtte, headset og analoge stick covers.

Neomuna-stilsamlingen er tilgængelig lige nu, og alle, der køber en vare fra line-up, vil også modtage nogle godbidder i spillet, herunder en Viral Celebration emote og et Luminescent Precision emblem. Se opstillingen her.

Destiny 2: Lightfall
Dette er en annonce:

Relaterede teksterIndlæser mere indhold