Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: Reach

Bungie slipper endegyldigt Halo

Slut med Halo-funktioner på Bungie.net

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi troede egentlig at Bungie havde overdraget nøglerne til Halo-serien til 343 Industries, men helt færdige med serien har de åbenbart ikke været - indtil nu.

Fra den 31. marts er det nemlig helt og aldeles slut med Halo-relaterede funktioner på Bungies webside, Bungie.net. Det gælder blandt andet spillerstatistik og Bungie Pro-tjenesten.

Fremover skal man forbi Halo Waypoint-siden for at finde den slags information. Bungie lover dog, at al den gamle spillerdata mv. stadig vil være tilgængelig fra Bungie.net, "så længe Internettet og Bungies datalagringssystemer stadig fungerer".

Halo: Reach

Relaterede tekster

Halo: ReachScore

Halo: Reach

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Så er det tid til Bungies magnum opus, læs alt om den storslåede afslutning på den populære spilserie i anmeldelsen af Halo: Reach. Klik og læs det hele her...



Indlæser mere indhold