Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marathon

Bungie vender tilbage til rødderne med Marathon

Det er teknisk set ikke en ny IP, men det kunne det måske lige så godt være.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lang tid før Bungie overhovedet havde tænkt på Destiny eller sågar Halo, så arbejdede de eksklusivt på software til Apples økosystem, og her udgav de et skydespil tilbage i 1994 ved navn Marathon. Der kom sågar en efterfølger i form af Marathon Infinity i 1996.

Dengang blev spillet rost for sin overraskende dybe sci-fi lore, og det er den IP som Bungie nu fisker op af hatten, for det er deres næste store spil.

Vi ved ikke meget, udover at det kommer til PS5, Xbox og PC, og at der er crossplay imellem de platforme. Det er desuden fortsat et skydespil i førsteperson, og det er også sci-fi, så hvordan det adskiller sig fra Destiny vides ikke rigtig. Men der er ikke rigtig nogen singleplayer-kampagne i hvert fald.

"Marathon is designed from the start as a PvP-focused game and won't have a single-player campaign. Instead, with the PvP experience as our foundation, we're creating opportunities for player-driven stories to unfold, stories that are integrated with the overarching game narrative. We're building a world full of persistent, evolving zones, where players create their own journey with every run they take. That might mean an unforgettable firefight against another crew vying for the same loot, or a last-second extraction while beset on all sides."

Marathon

Relaterede teksterIndlæser mere indhold