Dansk
Gamereactor
nyheder
Burnout Paradise

Burnout Paradise udvides

Criterion tages os med tilbage til fremtiden...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med billederne nedenunder har Criterion en gang for alle cementeret Burnout Paradise i den store spilbog, for selvom der i forvejen var tale om en fantastisk arkaderæser, er denne nyeste tilføjelse simpelthen uimodståelig.

Måske er undertegnede for alvor begyndt at vise sin alder, men har man blot en gang ønsket at rejse i Doc Brown's fantastiske tidsmaskine fra "Tilbage til Fremtiden/Back to the Future" filmene, er der simpelthen ingen vej uden om denne Jansen 88 Special.

Bilen er naturligvis en kopi af den plutonium drevene DeLorean fra filmene, og kan et tryk på L3 endda gå i svæve-tilstand. Selvom den og tre andre biler først vil blive tilføjet til spillet i løbet af 2009, kan vi simpelthen slet ikke vente.

Burnout Paradise
Burnout Paradise

Relaterede tekster

Burnout Paradise - The Ultimate BoxScore

Burnout Paradise - The Ultimate Box

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten Odgaard har taget sig af den opdaterede version af Criterions fuldblodsracer, og endnu ikke sluppet speederen. Læs dommen alt om hele fartoplevelsen lige her...

Burnout: ParadiseScore

Burnout: Paradise

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Criterion byder dig velkommen i deres virtuelle paradis. Henrik har ræset firmaets seneste Burnout-spil tyndt...Indlæser mere indhold