Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Burnout Revenge

Burnout: Revenge annonceret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Criterion og Electronic Arts satte nye standarder indenfor arcade racing med sidste års successpil Burnout 3. Det seneste spil i den efterhånden ret populære serie solgte for alvor igennem, og den britiske udvikler har allerede et nyt spil på vej.

HQ

Denne gang får spillet undertitlen Revenge, og her tales der om direkte hævnakter mod de ufattelig mange timer klodens billister sidder i kø dag ud og dag ind. Derfor er konceptet direkte baseret på at skære sig igennem den horde af vogne, der fylder vejene op i myldretiden. Så der skal nok blive masser af lækre og eksplosive ødelæggelser, som vi nød så meget af i 3'eren.

Spillet er under udvikling til både Xbox og PlayStation 2 og forventes på gaden til efteråret. Selvom vi kun fik to sølle, men ikke desto mindre meget flotte billeder med pressemeddelsen, så kunne EA garantere flere lækkerier på E3 i maj.

Burnout Revenge
Burnout Revenge

Relaterede tekster

1
Burnout RevengeScore

Burnout Revenge

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Criterions asfaltknuser rammer Xbox 360 med en voldsom fart. Jesper har testet X360-versionen og er klar med anmeldelsen.

3
Burnout RevengeScore

Burnout Revenge

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Criterion giver atter fartdjævlen nyt yngel, men er gassen ved at gå af Burnout? Jesper har testet det seneste spil i serien.

5
Burnout Revenge kommer til Xbox One

Burnout Revenge kommer til Xbox One

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Burnout Revenge er den seneste klassiker, der står klar til at smadre ind på Xbox One via Backward Compatibility programmet. Major Nelson har bekræftet nyheden ovre på...Indlæser mere indhold