Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Mario 3D World

Butikskæde lækker Super Mario 3D World til Nintendo Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nogle uger siden slap en stor rapport ud fra VGC, der påstod at Nintendo har i sinde at fejre Mario-karakterens jubilæum i år med et hav af forskellige spilprojekter, der primært består i at bringe gamle klassikere til Nintendo Switch, lige fra Super Mario 64 til Wii U-spillet Super Mario 3D World. Og noget tyder på at der har været noget om snakken, for ligesom at Metroid Prime Trilogy for nylig dukkede op hos BestBuy, så har netop Super Mario 3D World fulgt trop.

Som insider og branchekspert Wario64 pointerer via Twitter, så kan man vist godt forvente efterhånden, at der er noget om rygterne.

"The listing is not activated but there's a listing for Super Mario 3D World for Switch at Best Buy. SKU # is 6352130. It has a price tag of $60 currently. Take it with a grain of salt but given the Mario rumors from a few weeks ago, it's likely this game is coming."

Disse salgsopstillinger hos diverse webhandler plejer at blive fulgt af en Nintendo Direct, så mon ikke sådan en lander snart?

Super Mario 3D World

Relaterede tekster

Super Mario 3D WorldScore

Super Mario 3D World

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Galakser og planeter er skiftet ud med en kattedragt, og Marios seneste får os til at spinde af glæde.

9
Ikke noget fuldfedt Mario-spil i 2015

Ikke noget fuldfedt Mario-spil i 2015

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi skal ikke forvente mere Mario af den slags, som vi oplevede med Super Mario 3D World, i 2015. Det fortæller Bill Trinen, director of product marketing hos Nintendo of...

2
GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 3

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 3

NYHED. Skrevet af Lee West

Nummer 3 fra Årets spil 2013... Det er ikke nogen hemmelighed at Wii U har haft det hårdt, og derfor havde de fleste nok håbet på et nyt Mario-eventyr i stil med det...Indlæser mere indhold