Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars Jedi 3

Cal Kestis' skuespiller bekræfter at et Star Wars Jedi 3 er i udvikling

"We're working on a third, and we're in the process of doing that right now."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Skuespilleren til Cal Kestis, Cameron Monaghan, har bekræftet, at der er et tredje spil i Star Wars Jedi-serien på vej, og at der arbejdes på det lige nu.

Ifølge VGC afslørede Monaghan dette, da han fornyligt var del af et panel. Her udtalte han følgende: "We're working on a third, and we're in the process of doing that right now. That's a big undertaking, and there have been some conversations so far, but hopefully, when all things and said and done, we'll be able to go in and make something really cool."

Instruktøren af de to eksisterende Jedi-spil, Stig Asmussen, har flere gange udtalt, at han ville lave en trilogi af Star Wars-spil, så det kommer ikke som den store overraskelse. Ikke desto mindre er det rart at høre, at trilogien bliver fuldendt, på trods af at Asmussen for nyligt tog afsked med udvikleren Respawn Entertainment.

Er du frisk på et tredje Star Wars Jedi-spil med Cal Kestis?

Star Wars Jedi 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold