Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty 3

Call of Duty 3-eventet

Se hvordan det gik i Sverige

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I vores store Call of Duty 2-konkurrence, der forleden løb af stablen, var første præmien en rejse til Stockholm for at få et eksklusivt kig på Activisions længe ventede opfølger Call of Duty 3. Vi fandt otte lykkelige vindere: to fra Danmark, to fra Norge og fire fra Sverige. Arrangementet løb af stablen i fredags på øverste etage af en bar i Drottninggatan og her stod Jeremy Luyties, gamedesigner hos Treyarch klar til at fortælle om spillet, før der blev mulighed for selv at prøve spillet. Bengt og David fra det svenske Gamereactor stod klar til at byde folk velkommen.

Jeremy startede med at fortælle lidt om forandringerne og nyhederne i seriens tredje spil og bevægede sig så over til de mange Xbox 360-maskiner - de stendøde Xbox 360-maskiner. Nå, men efter lidt roderi med strømkablerne, lyste de grønne cirkler på konsollerne og folk kunne gå i gang med at teste spillet.

"Det er dette her jeg elsker mest ved et event", fortalte Jemery. "Fansne er det vigtigste for os, det er dem vi forsøger at tilgodese. Når man møder dem, så kan man med det samme se hvad de er glade for. De er fuldstændig subjektive og ærlige omkring spillet."

Og alle så ud som om de var imponerede over det de havde set og prøvet. Det blev til godt og vel fem timers intensiv testning af spillet, kun afbrudt af korte perioder med instruktioner og en bid mad.

Se billederne her:

Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3

Relaterede tekster

Call of Duty 3Score

Call of Duty 3

ANMELDELSE. Skrevet af Martin B. Larsen

Call of Duty 3 får også en tur på PlayStation 3, og Martin har kastet sig ud i livet som soldat under Anden Verdenskrig. Er PS3-ejere lige så heldige som deres X360-fætre?

Call of Duty 3Score

Call of Duty 3

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Nintendos første slag mod Sony og Microsoft udkæmpes i Normandiet. Henrik er draget i krig for at redde verden endnu engang. Hør alt om Wii-udgaven...

7
Spil Call of Duty 3 på Xbox One

Spil Call of Duty 3 på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

For nyligt kunne Xbox One-ejere glæde sig over at bryde den moderne og fremtidige krigsførelse, ved at kunne spille Call of Duty 2, der har rødderne tilbage i 2....Indlæser mere indhold