Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Ghosts udvides med ny Invasion-DLC-pakke

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mange bruger stadig størstedelen af deres fritid på Call of Duty: Ghosts og alle de vil med stor sandsynlighed også glæde sig til den næste DLC-pakke til Call of Duty, der har fået navnet Invasion.

Her er tale om en pakke med fire forskellige baner (Departed, Mutiny, Favela og Pharaoh), samt et par skæve bonusser.

Departed foregår Mexico under Dia de los Muertos og er en bane i medium størrelse. Specielt bliver det dog når man gennemfører banens Field Order, for herefter vil man nemlig låse op for Death Mariachi-killstreaken. Death Mariachi står herefter klar til at skyde alt hvad han ser med sine to pistoler, og alle han afskaffer bliver efterfølgende til en hjælpende del af hans band.

Mutiny finder sted på en caribisk ø, hvor snilde og snigeri vil blive belønnet. Et piratskib kan bruges som gemmested, og en gennemført Field Order vil åbne op for en mulighed hvor man kan søge hjælp fra to spøgelser.

Favela foregår naturligvis i de brasilianske slumkvarter, hvor man kan søge tilflugt på toppen af de mange bygninger for at få bedre udkig. En gennemført Field Order betyder at man kan få hjælp fra et Y-8 Gunship, der på et par sekunder vil gennempløje slagmarken med sine kanoner.

Pharaoh foregår i et gammelt, ægyptisk palads hvor man konstant skal holde øje med at man ikke får helbredsskadelige murbrokker i hovedet, mens man holder styr på banens forskellige etager. Hjælp kan søges hos Anubis, hvis man gennemfører banens Field Order.
Med i pakken får man også episode 3 af Extinction-kampagnen, der har fået navnet Awakening.

Invasion-DLC-pakken er klar til download den 3. juni - i første ombæring kun på Xbox One.

Call of Duty: Ghosts
HQ

Relaterede tekster

Call of Duty: GhostsScore

Call of Duty: Ghosts

ANMELDELSE. Skrevet af Johannes Leander

Årets udgave af verdens største spilserie tordner i dag ud på spilhylderne. Vi leverer to karakterer med både PlayStation 4 og current gen.

Esportsspecial: Call of Duty

Esportsspecial: Call of Duty

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Gamereactors faste læser har sikkert hørt om det årlige verdensmesterskab i Call of Duty - GRTV har nemlig dækket det ved flere lejligheder. Activision selv har bakket op...

Farvel til CoD: Ghosts, nyheder og meget mere

Farvel til CoD: Ghosts, nyheder og meget mere

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi er sikre på at en del gamere ser frem til endnu en rutsjebanetur i Activisions nyeste afsnit af deres populære skydespilsserie. Vi sagde pænt farvel til Call of Duty:...Indlæser mere indhold