Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty har tjent dobbelt så meget som alle Star Wars-film i biograferne tilsammen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Siden udgivelsen af Call of Duty 4: Modern Warfare har serien vokset sig til en industrigigant som få overhovedet kan konkurrere imod, og hver eneste årlige udgivelse tjener hundredevis af millioner dollars. Selvom Call of Duty: Black Ops 4 har leveret flad vækst, som har resulteret i skuffede investorer, så er mængden af penge tjent ganske enkelt imponerende, og dette er blevet tydeligere takket være en ny sammenligning.

GamesIndustry, som har indsigt i salgstal og omsætninger, har sammenlignet den samlede indtjening fra hvert eneste spil i Call of Duty-serien med alle de penge som hver af de i alt 17 Marvel Cinematic Universe-film har tjent, og resultatet er overraskende. De har skrevet følgende via Twitter:

"Call of Duty has made more money than the box office takings of the Marvel Cinematic Universe - and double that of Star Wars"

Ja, Call of Duty har tjent mere end hele MCU, og mere end dobbelt så meget som samtlige Star Wars-film i biograferne. Det betyder over $13.5 milliarder.

Call of Duty: Black Ops 4

Relaterede tekster

0
Eunited vinder 2019 CWL Finalen

Eunited vinder 2019 CWL Finalen

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Den første CWL finale nogensinde sluttede i Miami i søndags. Her havde 16 hold kæmpet om en bid af kagen. finalekampen var mellem Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Indlæser mere indhold