Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

Call of Duty League 2022 starter officielt i næste måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Activision har langt om længe afsløret via deres hjemmeside præcis hvornår den ventede 2022-sæson af Call of Duty League vil begynde. Det ved vi nu er d. 21 januar via en Kickoff Classic, en begivenhed hvor alle 12 hold skal dyste foran et live publikum ved Esports Stadium Arlington i Texas.

Herefter starter sæsonen mere direkte d. 4 februar, men disse kampe spilles efterfølgende løbende online. Der kommer til at være kampe hver eneste uge, men her har Activision endnu ingen konkrete datoer.

Selve sæsonen består af fire Major-turneringer, og hver af disse varer fire uger. De første første tre uger er kvalifikationer, og den sidste er så selve slutrunden, præcis som det var i 2021-sæsonen. Alle kampene spilles via en LAN/online-hybridmodel, og der bruges Hardpoint, Search and Destroy og Control.

Call of Duty: Vanguard
Photo: Activision

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold