Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty Leagues Major IV-beslag er indstillet

Turneringen starter denne torsdag.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den sidste Major i 2024 Call of Duty League sæsonen er sat til at finde sted i den kommende uge. Efter en actionfyldt sæson vil årets fjerde Major være vært fra torsdag den 27. juni og vil se hvert CDL-hold til stede og kæmpe for nogle sidste øjebliks point, der vil være afgørende for seedning og kvalifikation til Championship Weekend og eftersæsonen, der følger.

Da turneringen starter i de kommende dage, er beslaget blevet låst til Major IV, hvilket betyder, at vi ved, hvilke hold der vil møde hinanden for at starte tingene, og også hvilke hold der venter på modstandere i elimineringsbeslaget. Du kan se det fulde program nedenfor for at afgøre, hvad dit hold skal gøre for at komme til den store finale.

Call of Duty: Modern Warfare III

Som det ser ud nu, har kun fire hold sikret pladser i eftersæsonen, hvor disse fire er Atlanta Faze, Toronto Ultra, OpTic Texas og New York Subliners. Da kun Boston Breach elimineres (eller mere præcist, højst usandsynligt at kvalificere sig), tegner de 30 point, der adskiller det femte seedede og 11. seedede hold, et meget konkurrencedygtigt billede, når vi går ind i denne sidste turnering i sæsonen.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold